امروزه تجهیزات برودتی جزوی از زندگی روزمره ما شده است و همه ما با این وسایل سر و کار داریم پس بهتر است که با قطعات برودتی بیشتر آشنا شویم تا در صورت بروز مشکل بتوانیم تا حدودی مشکل خود را برطرف نماییم.
قطعات برودتی یا همان قطعات مورد استفاده در تجهیزات برودتی تعداد زیادی دارند و اینجا قصد داریم مهمترین های آنها را معرفی کنیم همچنین برای آشنایی کامل با همه این تجهیزات یک منبع معتبر به شما اعلام میکنیم.
در بین قطعات برودتی کمپرسور مهمترین بخش می باشد و آن را قلب سیستم برودتی می نامند کمپرسور وظیفه فشرده سازی گاز مبرد را بر عهده دارد که این عملیات را با شیوه های مختلفی انجام می دهد و بر همین اساس این قطعه در مدل های مختلفی چون کمپرسور پیستونی، اسکرو، اسکرال، باز، دو مرحله و غیره طراحی و تولید می شوند.
عملکرد این قطعه در سیستم برودتی به این صورت می باشد مبرد گازی به درون دستگاه مکیده می شود و تحت فشار قرار میگیرد تا متراکم شود و سپس به سمت کندانسور منتقل می شود.
معمولا قیمت کمپرسور برودتی از دیگر تجهیزات بیشتر می باشد و باید در نگهداری آن دقت نمایید تا هزینه تعمیر، خرید قطعات کمپرسور برودتی یا کمپرسور جدید به شما تحمیل نشود.
از دیگر قطعات برودتی می توان به اویل سپراتور اشاره نمود این قطعه در مدار تبرید پس از کمپرسور قرار میگیرد و وظیفه جداسازی روغن از مخلوط روغن و مبرد را بر عهده دارد و روغن جدا سازی شده را به کمپرسور و گاز مبرد را به سمت کندانسور هدایت می کند.
برای آشنایی بیشتر با این قطعه به شما پیشنهاد می کنیم که به صفحه اویل سپراتور مراجعه نمایید و از اطلاعات فنی و مشاوره تخصصی رایگان بهره ببرید.
کندانسور جزو قطعات برودتی مهم می باشد که وظیفه خنک سازی مبرد و تبدیل آن به مایع را بر عهده دارد این دستگاه با استفاده از آب و هوا عملیات خنک سازی را انجام می دهد و گرمای مبرد را به محیط بیرون منتقل می کند.
ظرفیت کندانسور بر اساس قدرت کمپرسور و شرایط آب و هوایی انتخاب می شود این دستگاه روش های خنک سازی متفاوتی دارد و در 3 مدل کلی کندانسور هوایی، آبی و تبخیری طراحی و تولید می شود که بر اساس نیاز و موقعیت مکانی انتخاب می شوند.
رسیور خط مایع معمولا بعد از کندانسور قرار میگرد و مبرد درون آن به صورت مایع و گاز ذخیره می شود دلایل زیادی برای استفاده و یا عدم استفاده این قطعه در سیستم برودتی می باشد و به طور خلاصه کاری که این قطعه انجام می دهد از ورود مبرد همراه با حباب های گازی به درون اکسپنشن ولو جلوگیری می کند و همچنین در سیستم های برودتی به دلیل متفاوت بودن حجم کندانسور با اواپرتور بخشی از مبرد خارج شده از کندانسور درون این مخزن نگهداری می شود.
رسیور خط مایع در حجم های مختلفی تولید می شوند که انتخاب نادرست این قطعه باعث می شود عملکرد کلی سیستم برودتی با مشکل مواجه شود.
در سیستم های تبریدی شیر انبساط پس از کندانسور قرار میگیرد و این قطعه برودتی وظیفه کاهش فشار مبرد را بر عهده دارد تا مایع مبرد آماده ورود به اواپراتور شود. شیر انبساط مانند دیگر قطعات برودتی دارای مدل های مختلف با نام های الکترونیکی، ترموستاتیکی و اتوماتیک طراحی و تولید می شوند که هر کدام کاربرد خاص خود را دارند.
به شما پیشنهاد میکنیم که برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه این قطعه به صفحه شیر انبساط مراجعه نمایید و علاوه بر مطالعه اطلاعات فنی از مشاوره تخصصی رایگان بهره ببرید.
اواپراتور در سیکل تبرید وظیفه جذب گرمای محیط یا به زبان ساده خنک سازی محیط بیرون را بر عهده دارد به این صورت که در این مرحله از سیکل تبرید مبرد به صورت مایع وارد اواپراتور می شود و به دلیل فشار بسیار پایینی که دارد تمایل به تبخیر شدن پیدا می کند و با جذب گرمای محیط از حالت مایع به بخار تبدیل می شود و از اواپراتور خارج میشود.
اواپراتور ها در مدل های مختلفی چون اواپراتور هوایی، صفحه ای، پوسته و لوله ای و غیره طراحی و تولید می شوند که در تجیهزات برودتی مختلف اکاربرد دارند به عنوان مثال در قطعات تهویه مطبوع مانند چیلر از اواپراتور پوسته و لوله ای و در کولر های گازی از اواپراتور هوایی استفاده می شود.
این قطعه در سیستم های برودتی وظیفه کنترل دما را بر عهده دارد که می تواند در بخش های مختلف قرار گیرد تا عملیات کنترلی خود را انجام دهد ترموستات به شما امکان کنترل دمای محیط مورد نظر را می دهند و به کمپرسور و دیگر قطعات دستور خاموش و روشن شدن می دهد.
از ترموستات بر روی کویل اواپراتور برای کنترل سیستم دیفراست استفاده می شود تا از ایجاد برفک بر روی اواپراتور جلوگیری نماید و مدل های جدید این دستگاه قابلیت هایی چون اتصال به BMS ، ایجاد زمانبندی کارکرد کمپرسورها و غیره اضافه شده است.
این قطعه در مدل های آنالوگ و دیجیتال طراحی و تولید می شود که شما می توانید برای آشنایی بیشتر با این قطعه به صفحه ترموستات سردخانه مراجعه نمایید و علاوه بر مطالعه اطلاعات فنی از مشاوره تخصصی رایگان هم بهره مند شوید.
قطعات برودتی بسیار گسترده می باشند و نمی توان در یک مقاله همه آن ها را توضیح داد برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه قطعاتی چون مایع شکن، فیلتر درایر، بال ولو، شیر برقی، شیر دستی،سایت گلاس، کر درایر، رگولاتور، کنترل فشار، لرزگیر، شیر اطمینان و دیگر تجهیزات می توانید صنایع برودتی نوری را در گوگل جستجو نمایید و تمامی این اطلاعات را در وبسایت شرکت مشاهده نمایید.
شما معمولا برای خرید این تجهیزات به فروشگاه برودتی و مراکز پخش قطعات برودتی مراجعه میکنید اما لازم است بدانید که این مراکز باید علاوه بر فروش قطعات برودتی به شما قطعه مناسب همراه با مشاوره ارائه دهند به این دلیل که تنوع بالای این تجهیزات و اهمیت بالای انتخاب قطعه درست در عملکرد دستگاه شما بسیار تاثیر گذار می باشد.
از عوامل مهم در فروشگاه قطعات برودتی قیمت قطعات، اصالت برند و تنوع کالایی می باشد که بهتر است شما از مرکزی خرید نمایید که واردات قطعات برودتی را انجام می دهد تا خدمات ذکر شده را به شما ارائه دهد.
برای خرید از فروشگاه برودتی که مطابق استاندارد های بالا باشد می توانید صنایع برودتی نوری را در گوگل جستجو نمایید و از طریق تماس با این مجموعه خرید خود را انجام دهید و همچنین اطلاعات کاملتری در زمینه انواع قطعات برودتی از جمله تجهیزاتی که در این مقاله به آنها اشاره نشد در وبسایت این شرکت مشاهده نمایید.