دی ۱۸, ۱۴۰۳ ۰۰:۳۸
رپورتاژ آگهی ۰۴ شهریور ۱۴۰۰ - 3 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

معرفی 3 شغل با سرمایه کم و درآمد بالا

صحبت از درآمد بالا که می شود فکر می کنیم حتما باید سال ها درس خوانده باشیم یا یک سرمایه هنگفت داشته باشیم تا بتوانیم یک شغل با درآمد بالا داشته باشیم. اما اینطور نیست. این روز ها پیدا کردن یک شغل با سرمایه کم و درآمد بالا راحت تر از گذشته شده است.

شغل های پردرآمد بدون سرمایه را بشناسیم

مشاغل تعمیراتی از جمله مشاغلی هستند که شما می توانید با گذراندن دوره های آموزشی و کارآموزی و بدون نیاز به سرمایه زیاد وارد آن ها شوید و درآمد بالایی هم کسب کنید. این روز ها با توجه به پیشرفت تکنولوژی و رونق یافتن شبکه های اجتماعی در ایران، کار تبلیغات و مشتری پیدا کردن از طریق یک تلفن همراه ساده هم امکان پذیر شده و همین امر باعث افزایش درآمد فعالین در حوزه مشاغل تعمیراتی شده است.

همین تحریم ها و گرانی ها که برای همه ما آزار دهنده شده اند یکی از عوامل اصلی افزایش درآمد تعمیرکاران و بهبود وضعیت بازار تعمیرات در ایران است. چرا که اگر وسایل شما خراب شوند (چه موبایل و لپ تاپ باشد چه دوربین مدار بسته و یخچال)، خرید وسایل جدید برای شما صرفه اقتصادی ندارد و ترجیح می دهید با هزینه کمتر دستگاه خود را تعمیر کنید.

از طرف دیگر قیمت بالای محصولات برقی و الکترونیکی در ایران باعث شده که بسیاری از افراد وسایل دست دوم بخرند. اگر به روش های تعمیرات وسایلی مثل موبایل یا لوازم خانگی مسلط باشید، می توانید با قیمت کم این وسایل را خریداری کنید و بعد از تعمیر آن ها را با قیمت بالاتری بفروشید و سود زیادی به دست آورید.

روش های کسب درآمد با سرمایه کم

با توجه به شرایط اقتصادی امروزی و فشاری اقتصادی وارده بر تمامی اقشار جامعه، اکثر افراد و به خصوص جوانان به دنبال یک شغل با سرمایه کم و درآمد بالا هستند. تا حتی افرادی که شاغل هستند هم به دنبال راه اندازی کسب و کار بدون سرمایه به عنوان شغل دوم هستند تا بتوانند درآمد ماهانه خود را افزایش دهند و از رفاه بیشتری برخوردار باشند.

بسیاری از افراد سرمایه اولیه چندانی برای شروع کسب و کار خود ندارند و از طرفی، برای این که بتوانند به راحتی در جامعه امروزی امرار معاش کنند، نیازمند شغلی هستند که درآمد بالا داشته باشد. خوشبختانه راه حل های کاربردی و خلاقانه ای برای راه اندازی شغل با سرمایه کم و درآمد بالا وجود دارد که در این مقاله با هم مرور می کنیم.

با سرمایه کم چه کار هایی می توان انجام داد؟

در ادامه به 3 تا از مشاغل پردرآمد بدون سرمایه می پردازیم که برای ورود به آن ها به سرمایه زیادی نیاز ندارید. شما با ورود به این مشاغل می توانید به راحتی یک کسب و کار با سرمایه کم و درآمد بالا داشته باشید و در مسیر رشد و موفقیت پیشروی کنید.

ما پس از بررسی تعداد زیادی از مقالاتی که در خصوص کسب درآمد بدون سرمایه نوشته شده است، متوجه شدیم اکثر مشاغلی که به عنوان کسب و کار پرسود بدون سرمایه معرفی می شوند، عمدتا نیازمند صرف زمان زیاد برای رسیدن به درآمد هستند. یا این که برای یادگیری آن ها باید سال ها تحصیل کرده باشید یا آموزش دیده باشید. درست است که همه این مشاغل مثل مترجمی، نویسندگی، تدریس یا طراحی گرافیکی از جمله مشاغل پردرآمد با سرمایه کم هستند، اما سرمایه اصلی که برای این کسب و کار ها نیاز دارید، سال ها آموزش و کسب تجربه است که برای همه امکان پذیر نیست.

بعضی مشاغل هم که به عنوان مشاغل خانگی پرسود بدون سرمایه معرفی می شوند، در حقیقت درآمد زیادی ندارند و برای رسیدن به درآمد بالا در این شغل ها باید ساعات زیادی کار کنید.

در ادامه ما 3 شغل پردرآمد با سرمایه کم را خدمت شما عزیزان معرفی می کنیم که با گذراندن یک دوره آموزشی کوتاه و بدون سرمایه زیاد می توانید به راحتی از طریق آن ها درآمد بالایی کسب کنید.

1. شغل تعمیرات لوازم خانگی

نقش پررنگ لوازم خانگی در زندگی روزمره افراد جامعه آنقدر محسوس است که نیازی نیست به آن بپردازیم. تنها کافی است چند روز خرابی یخچال فریزر یا ماشین لباسشویی و جاروبرقی را تصور کنید تا شما هم به این نتیجه برسید که بدون لوازم خانگی، عملا زندگی روزمره ما مختل می شود.

از طرف دیگر یک جستجوی ساده در اینترنت و فروشگاه های آنلاین که بکنید متوجه می شوید قیمت لوازم خانگی آنقدر زیاد شده که در صورت خرابی وسایلی مثل یخچال و ماشین ظرفشویی، کمتر کسی می تواند به سرعت یک وسیله جدید بخرد و جایگزین کند.

پس تنها راه حلی که برای ما باقی می ماند، کمک گرفتن از یک تعمیرکار متخصص لوازم خانگی است. اگر سررشته ای از رشته های فنی ندارید و تا به حال به عنوان تعمیرکار فعالیت نکرده اید، شاید تصور کنید ورود به کاری مثل تعمیرات لوازم خانگی برقی برای شما دیر شده یا غیرممکن است اما اینطور نیست.

چگونه تعمیرکار لوازم خانگی شویم؟

یکی از بهترین روش ها برای ورود به شغل تعمیر لوازم خانگی برای همه افراد به خصوص آن هایی که مدرک تحصیلی الکترونیک ندارند، شرکت در دوره های آموزش تخصصی تعمیر لوازم خانگی برقی است. پس از گذراندن یک دوره آموزشی معتبر می توانید یک کسب و کار پردرآمد با سرمایه اندک راه بیندازید.

تعمیرات لوازم خانگی؛ شغلی با سرمایه کم و درآمد بالا

بخشی از سرمایه مورد نیاز شما برای ورود به این شغل صرف دریافت آموزش های حضوری یا آنلاین می شود. پس از اتمام آموزش می توانید برای خودتان یک مغازه اجاره کنید. اما اگر سرمایه لازم برای مغازه را ندارید نگران نباشید. بسیاری از تعمیرکاران لوازم خانگی با همکاری نمایندگی ها به عنوان یک تعمیرکار سیار کار می کنند. تبلیغات اینترنتی هم نقش مهمی در جلب مشتری دارد و نباید اهمیت آن را دست کم بگیرید.

درآمد شغل تعمیرات لوازم خانگی

همانطور که گفتیم شغل تعمیرات لوازم خانگی یک شغل با درآمد بالا و سرمایه کم است. اما درآمد این شغل چقدر است؟ درآمد ماهیانه تعمیرات لوازم خانگی بسته به نوع خدماتی که ارائه می دهید و بسیاری از عوامل دیگر متغیر است اما حدود 7 تا 15 میلیون تومان برآورد شده است.

2. شغل نصب و تعمیر دوربین مداربسته

کاربرد دوربین مداربسته برای تامین امنیت مشاغل، کسب و کار ها، منازل، اماکن عمومی و خصوصی و … انکار ناپذیر است. این روز ها نصب دوربین مداربسته برای هر کسب و کاری به یک ضرورت تبدیل شده است. حتی مغازه های کوچک هم این روز ها به دوربین مدار بسته مجهز شده اند.

بازار کار نصاب دوربین مدار بسته

کار نصب دوربین مدار بسته باید توسط شخصی انجام گیرد که در این زمینه آموزش دیده و متخصص باشد. با توجه به کاربرد فراوان دوربین مدار بسته در انواع و اقسام مکان های خصوصی و عمومی، بی شک به تعداد زیادی متخصص نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته در همه شهر های ایران نیاز داریم.

از طرف دیگر دوربین های مدار بسته به علت سیستم پیجیده الکترونیکی ای که دارند، در صورت خرابی باید توسط تعمیرکار حرفه ای تعمیر شوند. از این رو به راحتی می توان حدس زد که شغل نصب و تعمیرات دوربین مدار بسته یکی از مشاغل پردرآمد بدون سرمایه در بازار کنونی ایران است.

تعمیرکار و نصاب دوربین مدار بسته می تواند به صورت مستقل مشغول کار شود یا در شرکت های مختلف استخدام شود. به طور کلی این شغل از بازارکار و درآمد بالایی برخوردار است.

خدمات نصب و تعمیر دوربین مدار بسته در ایران

نصاب و تعمیرکار دوربین مدار بسته شخصی است که بتواند کار نصب و تعمیر این دوربین ها را انجام دهند. برای ورود به این شغل تنها کافی است یک دوره کارآموزی و آموزش نصب و تعمیر دوربین های مدار بسته را بگذارنید و بعد وارد بازار کار شوید. تعمیرات و نصب دوربین مداربسته شامل تهیه نقشه برای محل نصب، تهیه دوربین یا مشاوره خرید دوربین از نظر نوع و تعداد دوربین های مورد نیاز برای یک محل خاص، و در آخر نصب و سیم کشی دوربین در ساختمان است.

همچنین باید اتصالات مانیتور و DVR نیز توسط نصاب انجام گیرد. پس از نصب دوربین مدار بسته شما می توانید کلیه خدمات مربوط به سرویس و تعمیر دوربین مدار بسته را نیز به مشتریان ارائه دهید.

3. ایده برای مغازه با سرمایه کم: تعمیرات نرم افزار موبایل

اگر به دنبال ایده برای تاسیس مغازه با سرمایه کم هستید یا می خواهید یک شغل پردرآمد بدون سرمایه پیدا کنید، شغل تعمیرات نرم افزار موبایل را فراموش نکنید.

این روز ها وابستگی همه ما آنقدر به تلفن همراهمان زیاد شده است که حتی یک روز بدون گوشی موبایل زندگی کردن برای ما سخت و کلافه کننده است. برخلاف گذشته حالا پدر و مادر ها و کودکان و نوجوانان نیز موبایل دارند و بعضی افراد به جای یک گوشی موبایل دو یا چند گوشی دارند. اگر گوشی موبایل ما خراب شود یا مشکل پیدا کند تکلیف چیست؟

بر اساس آنچه گفتیم، خرید گوشی موبایل جدید با توجه به هزینه بالایی که روی دست فرد می گذارد معمولا راهکار اولیه هیچکسی نیست و در صورت خرابی موبایل همه ما ترجیح می دهیم آن را با هزینه کمتر تعمیر کنیم.

تعمیرکار نرم افزار موبایل چه کسی است؟

تعمیرات موبایل به دو دسته تعمیرات نرم افزار و سخت افزار تقسیم می شود. کار هایی مثل تعمیر ال سی دی شکسته گوشی یا تعویض باتری به حوزه کاری تعمیرکار سخت افزار موبایل مربوط می شود. اما مشکلاتی مثل بالا نیامدن گوشی، مشکل وای فای، مشکل آنتن دهی، هنگ کردن گوشی، و کلیه ایرادات نرم افزاری باید توسط تعمیرکار نرم افزار موبایل حل شود.

اما چرا ما تعمیرات نرم افزار موبایل را به عنوان یک شغل با درآمد بالا و سرمایه کم معرفی می کنیم و نه شغل تعمیر سخت افزار را؟

البته شغل تعمیرات سخت افزار موبایل هم یکی از مشاغل پرسود با سرمایه کم است اما برای ورود به این شغل شما باید یک سری تجهیزات مثل لوپ؛ لحیم، پیچ گوشتی، انبر، هیتر و … خریداری کنید.

یکی از مزایای شغل تعمیرات نرم افزار موبایل که آن را به ایده ای خوب برای تاسیس مغازه با سرمایه کم تبدیل کرده این است که شما فقط با داشتن یک لپ تاپ و اتصال به اینترنت می توانید کارتان را شروع کنید!

درآمد تعمیرات نرم افزار موبایل چقدر است؟

پیش بینی درآمد این شغل کار راحتی نیست چون بر اساس سابقه کار، کیفیت خدمات، شیوه ارائه خدمات، ساعات کاری، محل تعمیرگاه، رضایت مشتریان و نرخ تعمیرات متفاوت است. اما به عنوان یک آمار کلی، براورد ها حاکی از آن هستند که یک تعمیرکار نرم افزار موبایل می تواند در ماه بین 7 تا 15 میلیون تومان درآمد کسب کند.

سرمایه لازم برای تعمیرات نرم افزار موبایل

شرکت در کلاس آموزش نرم افزار موبایل و تهیه لپ تاپ سرمایه اصلی شما برای ورود به این شغل است. در صورتی که سرمایه کافی ندارید، می توانید بدون اجاره مغازه، به عنوان تعمیرکار آنلاین یا سیار به فعالیت بپردازید.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *