موضوع مهاجرت یکی از موضوعات داغ و در عین حال چالش برانگیز برای تمام مردم جهان و ایرانیان است. از این رو، نباید در آن اشتباه کرد و ذرهای از مسیر منحرف شد.
طبق مقاله منتشر شده در وبسایت iranianexchange.com، عدم استفاده از وکلای مهاجرت معتبر و دارای مجوز رسمی فعالیت مشکلات بسیار زیادی را برای فرد متقاضی مهاجرت به دنبال دارد. در صورتی که مدارک ارسالی برای دریافت مهاجرت ناقص باشد، فرد به مدت ۵ سال امکان درخواست مجدد برای مهاجرت را ندارد. متقاعد کردن آفیسر پرونده نیاز به تبحر و تجربه زیادی دارد که تنها افراد مجرب از عهده این کار برمی آیند. هر بار ریجکت شدن مدارک، شانس فرد را در فرآیند مهاجرت به شدت کاهش می دهد. همه افراد از قوانین مهاجرت اطلاعات کافی ندارند. به ویژه اینکه قوانین مهاجرت در بسیاری مواقع تغییر می کند. بهترین وکیل مهاجرت باید دارای سابقه کاری و علمی مناسب و مرتبط باشد. ارتباطات بین الملی وکیل به او در موفقیت پرونده کمک زیادی میکند. اما مهم ترین وظایف وکیل مهاجرت را در این مقاله بررسی خواهیم کرد تا بدانید چه توقعاتی باید از آنها داشته باشید.
اولین قدم در ارائه خدمات مهاجرتی به یک مشتری، گوش دادن به مشکل او است. کشورهای مختلف مدلهای ویزای متفاوتی دارند. هر یک از این ویزاها از نظر شرایط و کاربرد متفاوت هستند. یک وکیل مهاجرت ایرانی باید به داستان مشتری گوش دهد، خواه آن مشتری مهاجر باشد، یکی از اعضای خانواده مهاجر، یا کارفرمای مهاجر. تنها پس از گوش دادن به داستان و جمع آوری تمام حقایق مربوطه، وکیل مهاجرت میتواند گزینههای مهاجرت را بر اساس شرایط، نیازها و اهداف مشتری محدود کند.
ممکن است در بسیاری از مکالمات شنیده باشید که به جای لفظ وکیل، اغلب از «مشاور» استفاده میشود. دلیل اینکه وکلا «مشاور» نامیده میشوند این است که وکلا برای موکل خود تصمیم نمیگیرند. بلکه، وکلا به موکل خود مشاوره حقوقی میدهند و موکل در مورد نحوه رسیدگی به پرونده موکل تصمیم میگیرند. به عنوان مثال، وضعیت یک مشتری میتواند او را واجد شرایط چندین نوع مختلف ویزا کند. هنگامی که وکیل مهاجرت ایرانی به داستان پرونده مشتری گوش میدهد، میتواند گزینههای خود را تحت قوانین مهاجرت به مشتری توصیه کند تا مشتری بتواند تصمیم بگیرد که روند پرونده چگونه ادامه پیدا کند.
بسیاری از پروندههای مهاجرت از طریق ثبت دادخواست یا درخواست با خدمات شهروندی و مهاجرتی آغاز میشود. بسیاری از پروندهها به طور کامل در داخل آژانسهای مهاجرتی حل و فصل میشوند و هرگز نیازی به حضور در دادگاه مهاجرت ندارند. در این موارد اداری، وظیفه وکیل مهارت ایرانی تنظیم دادخواست یا درخواست برای موکل است و حقایق را به گونهای ارائه میکند که بهترین حالت ممکن برای تأیید دادخواست یا درخواست به وجود آید.
رسیدگی به درخواستها و دادخواستها برای مهاجرت زمان میبرد. در این مدت، در صورتی که دادگاه مربوطه سؤالات اضافی داشته باشد یا نیاز به اطلاعات اضافی داشته باشد، وکیل مهاجرت برای ارائه این اطلاعات به دادگاه مراجعه میکند. هنگامی که یک درخواست تأیید میشود، وکیل مشتری را برای هر مرحله اضافی که برای مطابقت با قوانین مهاجرتی مورد نیاز است، آماده میکند. علاوه بر این، یک وکیل مهاجرت ایرانی میتواند در مورد اقدامات بعدی که میتواند برای تبدیل وضعیت موکل از مثلاً مقیم دائم به شهروند انجام شود، به موکل مشاوره و راهنمایی ارائه دهد. در مقابل، در صورت رد دادخواست یا درخواست، وکیل به موکل در مورد گزینههای رسیدگی بیشتر و درخواست دوباره مشاوره میدهد.
وکلای مهاجرت علاوه بر وظایف اداری خود میتوانند در دادگاه نیز حاضر شوند. در شرایط خاص، ممکن است پروندهای خارج از دادگاه حل و فصل نشود. ممکن است پروندهای مستلزم حضور در دادگاه مهاجرت یا دادگاه منطقهای باشد. مراحل بررسی و درخواست تجدیدنظر از احکام، رایجترین دلیلی است که وکلای مهاجرت ایرانی در دادگاه مهاجرت ظاهر شوند. با این حال، دلایل دیگری مانند رد درخواست پناهندگی وجود دارد که ممکن است نیاز به حضور در دادگاه داشته باشند.
بسیاری از کشورها مانند کانادا و آمریکا قوانین مهاجرتی سخت و پیچیدهای دارند. اگر قصد مهاجرت دارید، انتخاب وکیل ایرانی برای انجام کارهای مهاجرتی، به شما کمک میکند تا این پیچیدگیها و چالشها را با کمک یک همزبان به سادگی رفع کنید و از آنها گذر کنید.
صمیمیت بین شما و وکیل ایران بیشتر بوده و باعث میشود خیالتان از بابت مشکلات و چالشهای پیش رو راحت باشد.
منبع: iranianexchange.com