دی ۲۳, ۱۴۰۳ ۱۳:۲۴
اخبار جدید گوناگون ۱۱ فروردین ۱۴۰۱ - 3 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 6 دقیقه
کپی شد!
0

ورود به سامانه epl گمرک epl.irica.gov.ir | ثبت نام در سامانه جامع امور گمرکی

ورود به سامانه epl گمرک epl.irica.gov.ir | ثبت نام در سامانه جامع امور گمرکی


مراحل ثبت گوشی مسافری به ترتیب زیر می‌باشد

مرحله اول: اظهار حضوری

مسافران سفرهای خارجی، در صورتی که دستگاهی را از خارج کشور تهیه نموده‌اند و تمایل دارند بیشتر از 30 روز از خدمات اپراتورهای داخل کشور، روی دستگاه خود استفاده نمایند باید دستگاه خود را در مبادی ورودی در لحظه ورود به کشور به صورت حضوری اظهار کند. در این مرحله اطلاعات مربوطه به مسافر و دستگاه گوشی تلفن همراه توسط گمرک ثبت و تأیید می‌شود. این اطلاعات شامل شناسه یا شناسه‌های مربوطه به گوشی تلفن همراه (اظهار از روی جعبه دستگاه)، نام و نام خانوادگی مسافر، کد ملی مسافر ایرانی (شناسه فراگیر اتباع)، شماره تماس مسافر و سایر اطلاعات مربوط به گوشی تلفن همراه

مرحله دوم: پرداخت عوارض گمرکی گوشی تلفن همراه

مسافر ایرانی: پس از اظهار حضوری دستگاه در گمرک در لحظه ورود به کشور، مسافر ایرانی یک ماه فرصت دارد تا با مراجعه به سایت گمرک نسبت به پرداخت عوارض گوشی تلفن همراه، اقدام نماید.

ورود به سامانه epl گمرک | epl.irica.gov.ir | ثبت نام در سامانه جامع امور گمرکی | ثبت گوشی مسافری

بدین منظور باید مراحل زیر را طی کنید:

ابتدا وارد سامانه epl گمرک epl.irica.gov.ir شوید. و بر روی گزینه «اظهار تلفن همراه» کلیک کنید

https://khabarpu.com/img/post/1623525379.png

https://khabarpu.com/img/post/1623525388.png

پس از ورود به صفحه ثبت گوشی های موبایل مسافرتی در سایت سازمان گمرک جمهوری اسلامی ایران انتخاب گزینه «قبول دارم» مشاهده خواهید کرد که از شما خواسته می‌شود کد IMEI گوشی مورد نظرتان را وارد کنید. برای دریافت کد IMEI گوشی کافیست که به دایلر آن مراجعه کرده و کد *#06# را شماره گیری کنید. بنابراین کد IMEI گوشی را در فیلد وارد کنید و بعد از ارائه کد امنیتی بر روی گزینه ادامه کلیک نمایید.

https://khabarpu.com/img/post/1623524658.png

در مرحله بعد از شما خواسته می‌شود تا مشخصات و مدل گوشی خود را مشخص کنید. در نظر داشته باشید که هزینه پرداختی به ازای مدل های مختلف گوشی های هوشمند متفاوت خواهد بود و شما موظف هستید که مدل گوشی خود را به طور صحیح انتخاب کنید، در غیر این صورت سایت سازمان گمرک جمهوری اسلامی ایران مسئولیتی در قبال مشکلات احتمالی بر عهده نخواهد داشت.

روش های رجیستر کردن گوشی مسافرتی (طرح رجیستری)

در مرحله بعد از شما خواسته می‌شود تا شماره سیم کارت و برخی دیگر از مشخصات خود نظیر شماره ملی، گذرنامه و غیره را وارد کنید. در نظر داشته باشید که شماره سیم کارتی که در این مرحله وارد می‌شود حتما باید به نام شخصی باشد که کد ملی و اطلاعات وی را وارد کرده‌اید، در غیر این صورت سیستم با خطا مواجه شده و اجازه ورود به مرحله بعد از به شما نمی‌دهد.

روش های رجیستر کردن گوشی مسافرتی (طرح رجیستری)

بعد از وارد کردن شماره تماس و سایر اطلاعات شما، یک کد امنیتی از طریق پیامک به شماره‌ تماسی که وارد کرده بودید ارسال می‌شود. این کد را وارد فیلد خواسته شده کنید و بر روی گزینه ادامه کلیک نمایید.

روش های رجیستر کردن گوشی مسافرتی (طرح رجیستری)

مشاهده خواهید کرد که هزینه مورد نظر برای ثبت یا رجیستر کردن گوشی مسافرتی (طرح رجیستری) نمایش داده می‌شود. با کلیک بر روی گزینه “پرداخت” می‌توانید به صفحه پرداخت هزینه مراجعه کرده و حق گمرک را پرداخت کنید. در نظر داشته باشید که هزینه گمرکی دریافتی با توجه به مدل و نوع گوشی مسافرتی که وارد کرده‌اید متفاوت خواهد بود.

روش های رجیستر کردن گوشی مسافرتی (طرح رجیستری)

نکاتی که باید در مورد رجیستر کردن گوشی مسافرتی به خاطر داشته باشید!

برای رجیستر کردن گوشی مسافرتی (طرح رجیستری) به موارد زیر دقت کنید:

  • پس از پرداخت هزینه گمرک به صورت آنی اطلاعات گوشی شما برای سامانه همتا ارسال می‌شود و این پروسه ممکن است تا چند روز به طول بیانجامد.
  • طبق بخشنامه سازمان گمرک جمهوری اسلامی ایران، مسافر فقط ۳۰ روز پس از ورود به کشور مجاز به اظهار تلفن همراه و پرداخت عوارض آن خواهد بود.
  • در صورتی که مسافر پرداخت عوارض گمرکی گوشی مسافرتی را به تاخیر بیندازد (یعنی در روزهای پایانی مهلت ۳۰ روزه اقدام به پرداخت عوارض کند)، ممکن است گوشی او قطع گردد.
  • اگر گوشی به دلیل تاخیر در پرداخت هزینه گمرک قطع شود، کاربر همچنان می‌تواند با طی کردن مراحل شرح داده شده و پرداخت حق گمرک گوشی و سپس ثبت گوشی در سامانه همتا از آن استفاده کند. پس گوشی برای همیشه قطع نمی‌شود!
  • در صورتی که به منظور اظهار و رجیستر کردن گوشی مسافرتی به شکل حضوری به دفاتر گمرک مراجعه کنید، نیازی به ارائه مشخصات سیم کارت و شماره تماس نخواهید داشت.

اتباع: صرفاً پس ‌از انقضا مدت یک‌ماهه از تاریخ حضور اتباع در کشور، نسبت به رجیستری گوشی خود به‌صورت “حضوری (شخص مسافر)” و در نزدیک‌ترین گمرک اجرایی مسافری اقدام نمایید.

مرحله سوم : دریافت کد فعال سازی

پس از ارسال اطلاعات پرداخت عوارض دستگاه از گمرک به همتا، یک پیامک برای شماره تماس مسافر اعلام شده در مرحله اول (شماره اعلام شده به گمرک در لحظه ورود و اظهار دستگاه) پیامکی از سمت سامانه همتا hamta.ntsw.ir به یکی از مضامین زیر ارسال می‌شود:

1- چنانچه شماره تماس اعلامی مسافر به نام خود مسافر باشد کد فعال‌سازی برای شماره اعلامی ارسال خواهد شد.

2- چنانچه شماره تماس اعلامی مسافر به نام شخص مسافر نباشد در پیامک ارسالی از مسافر درخواست می‌شود تا نسبت به تهیه سیم‌کارتی به نام شخص مسافر اقدام نمایید. بعد از تهیه سیم‌کارت مذکور، مسافر می‌تواند با تشکیل کارتابل در سامانه همتا و مراجعه به قسمت اطلاعات ثبت مسافری مطابق عکس زیر کد فعال‌سازی را دریافت می‌نماید.

توجه: چنانچه مسافر در لحظه ورود شماره تماسی اعلام نکرده باشد، باید به کارتابل خود در سایت سامانه همتا hamta.ntsw.ir مراجعه کرده و در قسمت اطلاعات ثبت مسافری مطابق عکس زیر کد فعال‌سازی را دریافت نماید.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *