کابینت در واقع مغزی هایی می باشد که توسط الوارهای کوچک و بزرگ ساخته و توسط روکش های متفاوتی پوشش داده می شود. این پوشش های متنوع، نما و ظاهرهای مختلفی برای کابینت ها ایجاد خواهند کرد. تعداد و اندازه کابینت های موجود در آشپزخانه به الویت های شما و انتخاب نوع سبک آنها، به دکوراسیون خانه و فضای در دسترس، بستگی خواهد داشت. قابل ذکراست، کابینت ها به سه دسته مدرن، کلاسیک و نئوکلاسیک تقسیم می شوند. هر کدام از سبک های نام برده شده خود شامل زیر مجموعه کاملی از طرح ها و رنگ های متعدد می باشند که تصمیم گیری را برای مشتریان راحت تر خواهد کرد.
حال این سوال ها برای شما عزیزان پیش می آید که، چه سبکی از کابینت های موجود با دکوراسیون مد نظر شما بیشتر هماهنگ می باشد؟ و یا کابینت نئوکلاسیک به بودجه شما بیشتر نزدیک است و یا کابینت کلاسیک؟ در ادامه ما با مقایسه کابینت ها ی کلاسیک و نئوکلاسیک، جواب سوالاتتان را به شما می دهیم.
کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک تلفیقی از سبک کلاسیک و مدرن می باشد و به روزترین سبک کابینت محسوب می شود. به طور کلی با توجه به توضیح مختصری که ارائه کردیم، سبک نئوکلاسیک سبکی است که در عین سادگی، حال و هوایی کلاسیک داشته و فضایی شیک و مدرن را برای شما در آشپزخانه ایجاد خواهد کرد.
اگر سبک مدرن به نظر شما با خانه و دکوراسیون شما هماهنگ نیست و سبک و دیزاین کلاسیک نیز بیش از حد قدیمی به نظر می آید، سبک نئوکلاسیک بهترین گزینه برای شما محسوب می شود.
کابینت انزو، پلی اورتان و پست مدرن، در دسته کابینت های نئوکلاسیک واقع شده که هر کدام ویژگی ها و قیمت های مختلفی دارا می باشند.
در زیر به بررسی مختصر ویژگی های بارز کابینت نئوکلاسیک خواهیم پرداخت:
کابینت؛ در واقع کمد های فلزی و یا مغزی های ساخته شده از الوار های کوچک و بزرگ هستند. در این روز ها cabinet با پوشش های متفاوتی، ساخته می شوند. وسایل ریز و درشت آشپزخانه، در گنجه و یا کابینت آشپزخانه جای می گیرند. علاوه بر آن این قفسه ها در چیدمان آشپزخانه و یا چه طور به نظر رسیدن آن نقش مهمی دارد. زیرا که بیشترین دکور مطبخ تحت تاثیر کابینت ها هستند.
حساسیت این کابینت ها در برابر رطوبت و هم چنین اشیای تیز، نگه داری از این سبک از کابینت ها را کمی دشوار کرده و دوام آنها را پایین تر آورده است. نوع دستگاه سی ان سی به کار گرفته شده در ساخت این کابینت ها، به دلیل پیچیدگی شرایط ساخت کابینت های نئوکلاسیک، بسیار حائز اهمیت می باشد. چرا که کابینت های نئوکلاسیک بسیار آسیب پذیر می باشند.
امکان تعمیر یک درب از کابینت نئوکلاسیک نیز، به صورت جدا، از نکات مهمی است که در استفاده از این نوع کابینت دست ما را بسته کرده است.
مشتریان با توجه به تنوع بالای طرح و رنگ در کابینت های نئوکلاسیک، کابینت مناسب خود را انتخاب خواهد کرد. سپس با دیدن فضای آشپزخانه، ابعاد، اندازه و نوع اجرای آنها مشخص شده و طراحی سه بعدی آن صورت می پذیرد.
پس از اجرای طرح سه بعدی، مشتریان می توانند درک بهتری از انتخاب خود داشته باشند تا در صورت متمایز بودن آنها با الویت مشتریان، طرح دیگری انتخاب شود.
کابینت سبک کلاسیک، کابینتی لاکچری می باشد که با انتخاب آنها، چشم نوازی لوکس در فضا ایجاد خواهد شد.
این کابینت ها با توجه به نوع حکاکی ها، با توجه به سلیقه مشتریان، به صورت تجملاتی و یا ساده، طراحی می شوند.
کابینت تمام چوب، روکش چوب و کابینت ممبران، از جمله کابینت های پرمخاطب موجود در بازار می باشند که مشتریان بسیاری را به خود جذب کرده اند.
در زیر به بررسی ویژگی های کابینت های کلاسیک خواهیم پرداخت:
این سبک از کابینت ها در برابر رطوبت و حرارت حساس بوده و آسیب پذیر می باشند. تعمیر و یا تعویض درب و قطعات کابینت کلاسیک کمی دشوار بوده و این امر نگه داری از آنها را کمی دشوار کرده است.
شرایط تولید و نصب کابینت های کلاسیک زمان بر بوده و روند پیچیده ای را پیش رو دارند. در نتیجه قیمت تمام شده آنها به نسبت از دیگر کابینت های موجود، بالاتر می باشد.
کابینت های نام برده شده دارای بدنه ای یکسان و ویژگی های اجرایی متفاوت می باشند. هم چنین، نوع متریال مصرفی در ساخت این دو سبک کابینت نیز با یکدیگر متفاوت می باشد.
کابینت های کلاسیک دارای حکاکی های زیبا و متنوع، روی درب کابینت ها می باشند و این پارامتر در کابینت های نئوکلاسیک بسیار کم رنگ بوده و یا بسیار مختصر و ساده به چشم می خورد. همین نکته فرآیند ساخت را در کابینت های کلاسیک پیچیده تر و طولانی تر کرده است.
اگر طرفدار محیطی زرق و برق دار هستید، کابینت سبک کلاسیک بهترین گزینه برای انتخاب محسوب می شود.
اگر هم هماهنگی و سازگاری راحت کابینت ها با فضاهای دیگر خانه برای شما امری است قابل توجه و کاربردی بودن کابینت ها برای شما اهمیت بیشتری دارد، کابینت سبک نئوکلاسیک، انتخاب مناسب تری برای شما محسوب می شود.
چارچوب کابینت های نئوکلاسیک از جنس ام دی اف خام و در کابینت های کلاسیک از چوب طبیعی می باشد و همین امر موجب افزایش وزن درب های کابینت های کلاسیک نیز گشته است.
در حال حاضر با توجه به کمبود چوب به عنوان متریال مصرفی در ساخت کابینت های کلاسیک، قیمت تمام شده این سبک از کابینت ها بالاتر از کابینت های نئوکلاسیک می باشد.
شرایط پیچیده و ساخت کابینت های کلاسیک در کنار ابزارهای خورده شده روی آنها نیز پروسه ساخت آنها را زمان بر تر کرده و نصب آنها را نیز حساس تر کرده است و این نکات نیز در قیمت کابینت های کلاسیک موثر خواهند بود.
توجه داشته باشید که قیمت مناسب تر کابینت های سبک نئوکلاسیک، با کیفیت آنها رابطه ای نداشته و این کابینت ها دارای طول عمر قابل توجه و دوام و ماندگاری بالایی، می باشند.