دی ۱۸, ۱۴۰۳ ۰۹:۵۵
رپورتاژ آگهی ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

نرم افزار بازرگانی و نگاهی به آن

واحدهای بازرگانی اهمیت زیادی دارند و اولین خطی محسوب می شوند که با خریداران سروکار دارند. اگر یک واحد بازرگانی نتواند به وظایف خودش به درستی عمل کند و یا این که در انجام آن اختلال وجود داشته باشد، روی تمامی فرآیندهای دیگر تاثیر می گذارد. از این رو کنترل و مدیریت این واحد برای هر شرکت یا سازمانی به خصوص سازمان هایی که از فرآیند و BPMS استفاده می کنند اهمیت زیادی دارد. آن ها سعی می کنند تا واحد بازرگانی بدون هیچ مشکلی به کارکرد خودش ادامه دهد. در ادامه نکات مهمی را در این مورد به شما می گوییم پس با ما در ادامه همراه باشید.

اهمیت نرم افزار بازرگانی در این واحد

این واحد باید نهایت تلاش خودش را بکند تا در کمترین زمان ممکن بتواند بهترین نتیجه ها را رقم بزند از این رو بهتر است از نرم‌افزار بازرگانی بهره بگیرد.

نرم‌ افزار بازرگانی به مدیریت کار و همین طور کاهش خطا و اشتباهات انسانی کمک زیادی می کند. زمانی که شما از این نرم‌افزار استفاده کنید باعث می‌شود تا در کمترین زمان ممکن بتوانید با راندمان بیشتر بهترین کارها را پیاده سازی کنید.

از طرفی انجام کارهای بازرگانی در سازمان ها و شرکت ها پیچیده است که باید چندین روال در آن صورت بگیرید. از این رو پس انجام مراحل آن با بهره گیری از نرم افزار بازرگانی کار را بسیار ساده و راحت تر می کند. نرم افزارهای بازرگانی طوری طراحی شده اند که بتوانند کارهای بازرگانی را به صورت کامل پشتیبانی کرده و در کنار آن با سایر نرم افزارهای مرتبط هم ارتباط برقرار کنند.

ویژگی هایی که یک نرم افزار بازرگانی باید داشته باشد

هر نرم افزار بازرگانی به کار شما نمی آید یک نرم افزار باید از یک سری ویژگی اه برخوردار باشد تا در کم ترین زمان ممکن بتوانید نیازهای شما را برآورد کند، ما این موارد را به شما گفته ایم:

طراحی حرفه ای

نرم افزار بازرگانی باید توسط تیم با تجربه طراحی شده باشد. این نرم افزار باید بتواند مدل های گوناگون خدمات را در حوزه بازرگانی چه برای بخش داخلی چه خارجی فراهم کند. محیط نرم افزار باید ساده باشد تا هر کاربری بتواند با آن کار کند و همین طور قابلیت گزارش گیری داشته باشد.

نرم افزاری که قابلیت گزارش گیری دارد به مدیریت این امکان را می دهد تا موارد مختلف را بررسی کرده و تغییرات لازمه را ایجاد کند.

از طرفی در حال حاضر بسیاری از مشتریان از خدمات این واحد باید نهایت تلاش خودش را بکند تا در کمترین زمان ممکن بتواند بهترین نتیجه ها را رقم بزند. از این رو از خدمات ERP ای آر پی بهره می گیرند.

ای آر پی خدماتی هستند که طراحی کاملا اختصاصی با توجه به سازمان یا برنامه های ارباب رجوع طراحی می شود. این نرم افزار اختصاصی تمامی مراحل را صفر تا صد اجرا کرده و هر نیازی که یک کسب و کار داشته باشد را فراهم می کند.

ارتباط با سایر نرم افزارها

ویژگی بعدی که بهتر است نرم افزار بازرگانی که تهیه می کنید داشته باشد، امکان برقراری ارتباط با سایر بخش ها است. در یک سازمان تنها یک نرم افزار به کار نمی رود، ممکن است برای بخش های مختلف چند نرم افزار به کار روند، از این رو بهتر است تا از نرم افزاری بهره گرفته شود که با سایر بخش ها بتواند ارتباط برقرار کند. به عنوان مثال نرم افزارهای بازرگانی بهتر است با نرم افزارهای کالا و انبار، حسابداری و … ارتباط داشته باشند.

خدمات گسترده

از دیگر ویژگی های نرم افزار های بازرگانی داشته باشد، این است که خدمات گسترده ارائه دهند. خدمات این نرم افزارها باید به صورتی باشد که بتواند بخش های گوناگونی را پوشش دهد. اگر نرم افزارها در چند بخش باشند و بتوانند نیازهای شما را برآورده کند، برای شما اهمیت زیادی دارد. این نرم افزار باید بتواند انواع گزارش های مختلف را انجام دهد.

پشتیبانی مناسب

از دیگر ویژگی هایی که باید برای خرید یک نرم افزار به آن توجه کنید، پشتیبانی مناسب است. زمانی که یک مشکل یا اختلال برای یک نرم افزار ایجاد می شود، تمامی بخش های آن آسیب می بینند، از این رو بهترین کاری که باید انجام دهید این است که با پشتیبانی آن تماس بگیرید. مجموعه ای که بتواند به شما خدمات گسترده ارائه دهد باید پشتیبانی خوبی هم داشته باشد؛ چرا که فروش تنها مرحله نیست و خدمات پس از آن هم تاثیر زیادی دارد. پشتیبانی باید به صورت کامل در دسترس مشتری باشد، در واقع شما باید بدانید که حتی با یک موبایل هم بتوانید از این خدمات استفاده کنید. در نتیجه پشتیبانی نقش بسیار مهمی در استفاده و کارکرد دارد و حتما باید در نظر گرفته شود. اگر شما بهترین نرم افزار را هم پیدا کردید اما به شما خدمات پشتیبانی خوبی در نظر نگرفت از تهیه آن صرف نظر کنید.

امکانات نرم افزار بازرگانی

تا به این جا درمورد ویژگی هایی که یک نرم افزار بازرگانی باید داشته باشد آشنا شده ایم، اما این نرم افزارها چه امکاناتی در اختیار ما قرار می دهند:

  • لیست گیری از مشتریان
  • لیست گریری از فروشندگان
  • امکان استفاده از واحد های ارزی با نرم افزارهای بازرگانی خارجی
  • امکان تهیه فایل ها به صورت خودکار و دستی
  • امکان کار در محیط شبکه
  • قابلیت چند زبانه بودن نرم افزار
  • نظارت بر محصولات موجود
  • ارائه آمار دقیق از ورود و خروجی مصحولات
  • بررسی شرایط ارسال
  • تهیه گزارش کامل

خرید بهترین نرم افزار بازرگانی

واحد بازرگانی با فروش و سود یک مجموعه ارتباط مستقیمی دارد. در نتیجه کارهای مجموعه تاثیر زیادی بگذارد. شما می توانید برای تصمیم گیری بهتر و فروش بالاتر از یک نرم افزار بازرگانی مناسب استفاده کنید. هر اندازه که امکانات و کیفیت نرم افزار بیشتر باشد، بازدهی کار شما هم بالاتر خواهد بود، پس به ویژگی های آن توجه بالایی کنید. شرکت ها و مجموعه هایی وجود دارند که امروزه در این زمینه به صورت تخصصی وجود دارند و شما می توانید از خدمات آن ها بهره بگیرید.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *