5 آذر 1403 02:55
رپورتاژ آگهی 30 مهر 1401 - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

نقد و بررسی مهم ترین ویژگی Tronix و ارز ترون

پروتکل ترون، یکی از بزرگ‌ترین سیستم عامل‌های مبتنی بر بلاک چین در جهان است که با ویژگی‌های توان عملیاتی بالا، مقیاس پذیری، هزینه‌های پایین و مکانیزم اجماع اثبات سهام واگذار شده (DPoS) منحصر به فرد خود شناخته می‌شود. این شبکه اجرای قراردادهای هوشمند و دسترسی به برنامه‌های غیر متمرکز (dApps) را آسان می‌کند. پروژه Tronix به وجود آمد تا راه حل جدیدی برای چالش‌های مقیاس پذیری ارزهای دیجیتال پیشگام همچون بیت کوین و اتریوم پیدا کند. با توجه به محبوبیت خرید ترون، در این مقاله بیشتر با ویژگی‌ها و روش کار این ارز دیجیتال آشنا می‌شویم. تا پایان ما را همراهی کنید.

ارز ترون (TRX) چیست و چگونه کار می کند؟

ترون با نماد اختصاری TRX، یک پلتفرم دیجیتال غیر متمرکز است که در اوایل سال ۲۰۱۷ توسط جاستین سان (Justin Sun) به عنوان یک کارآفرین نخبه، راه اندازی شد. این شبکه، با استراتژی بازارگردانی متمرکز بر آسیا که به شدت بر تبلیغات خالق خود متکی بود، خود را از دیگر پروژه‌های ارز دیجیتال متمایز کرد. شبکه ترون، در سال ۲۰۱۸ بیت تورنت (BitTorrent) را که پیشگام در شبکه‌های مبادله همتا به همتا (P2P) بود، خریداری کرد. و به واسطه آینده نگری سرمایه گذاران در رشد قیمت ترون در آینده علت جذب بسیاری شد و باعث سرمایه گذاری و خرید ترون از سمت سرمایه گذاران و کاربران شد.  از جمله فعالیت‌های بلاک‌های اصلی این شبکه برنامه‌های غیر متمرکز (dApps)، قراردادهای هوشمند، توکن‌ها و اجماع اثبات سهام واگذار شده (DPoS) است.

شبکه ترون، در ابتدا یک توکن مبتنی بر اتریوم بود و در سال ۲۰۱۸ به شبکه اصلی خود مهاجرت کرد. به مانند اتریوم، ترون نیز از یک مدل مبتنی بر حساب استفاده می‌کند که در آن کلیدهای رمزنگاری پروتکل، دسترسی به توکن TRX و موجودی آن را کنترل می‌کنند. معماری شبکه به گونه‌ای است که تبادل داده‌ها در بلاک چین Tron توسط ۳ لایه مدیریت می‌شود:

لایه هسته: دستورات نوشته شده در جاوا یا Solidity (زبان طراحی شده برای اتریوم) را محاسبه می‌کند و آنها را به ماشین مجازی Tron می‌فرستد.

لایه برنامه: توسط توسعه دهندگان و برای ایجاد کیف پول و برنامه‌های کاربردی TRX و سازگار با نرم افزار، استفاده می‌شود.

لایه ذخیره سازی: این لایه به منظور تقسیم بندی‌های داده‌های بلاک چین (سوابق تاریخچه بلاک چین) و داده‌های وضعیت آنها (وضعیت قراردادهای هوشمند را حفظ می‌کند) طراحی شده است.

شبکه ترون، از نوع خاصی از مکانیزم اجماع اثبات سهام استفاده می‌کند که به اجماع اثبات سهام واگذار شده (DPoS) شناخته می‌شود. این پلتفرم، از طریق این مکانیزم و برای دستیابی به اجماع در دفتر کل خود، از گروهی متشکل از ۲۷ نماینده ویژه (Super representatives) که اعتبارسنجی تراکنش‌ها و حفظ تاریخچه سیستم را بر عهده دارند، استفاده می‌کند. نمایندگان ویژه در هر ۶ ساعت گزینش می‌شوند و امکان دریافت Tronix جدید تولید شده توسط پروتکل را به دست می‌آورند. بلاک‌ها، هر ۳ ثانیه به بلاک چین اضافه می‌شوند و ایجاد کنندگان هر بلاک ۳۲ TRX دریافت می‌کنند.

کاربردهای ارز ترون (TRX) چیست؟

اگر قصد خرید ترون را دارید باید بدانید که ارز بومی شبکه ترون با دو نام توکن Tronix یا TRX شناخته شده است. شبکه ترون مجموعه‌ای از ابزارهای توسعه را به توسعه دهندگان برای ایجاد dAppهای خلاقانه می‌دهد. از ارز TRX می‌توان به عنوان یک ذخیره ارزش، سرمایه گذاری یا معامله با سایر ارزهای دیجیتال استفاده کرد. همچنین از این ارز می‌توان برای خرید محصولات و خدمات متنوع بهره برد.

توکن‌های TRX را می‌توان برای افزایش قدرت رای گیری استفاده نمود. کاربران شبکه ترون، برای رای دادن به نمایندگان ویژه، به یک منبع شبکه به نام ترون پاور (Tron Power) نیاز دارند. کاربران به ازای هر ترون ۱ Tron Power دریافت می‌کنند که در حسابی که از برداشت ارز دیجیتال مرتبط جلوگیری می‌کند، قفل می‌شود. با باز کردن قفل، کاربران شبکه، Tron Power و توانایی رای دادن خود را از دست می‌دهند. ترون پاور را نمی‌توان مانند TRX یا سایر توکن‌های صادر شده در بلاک چین ترون، معامله کرد.نوآوری های انجام شده باعث پویایی و رشد قیمت ترون شده از این رو  خرید TRX  از محبوبیت بالایی برخوردار است و هم اکنون در بین ۱۴ ارز دیجیتال برتر بازار کریپتو کارنسی قرار دارد. قیمت  ترون  را می‌توانید به صورت روزانه از صرافی ایرانی Wallex دریافت کنید.

ویژگی‌های شبکه ترون چیست؟

هیچ کارمزدی برای تراکنش‌های TRX وجود ندارد که ویژگی منحصر به فرد شبکه ترون به حساب می‌آید.با این امکان مبلغی از قیمت ترون دریافتی شما کسر نمی‌گردد.  توان عملیاتی بالاتر یکی دیگر از ویژگی‌‌های این شبکه است. این شبکه قادر است در هر ثانیه ۲۰۰۰ تراکنش را پشتیبانی کند که در مقایسه با ۳ تراکنش برای بیت کوین و ۱۵ تراکنش برای اتریوم یک مزیت فوق العاده به حساب می‌آید. توان عملیاتی بالاتر فقط یک پیشرفت یا شعار دهن پرکن نسبت به شبکه‌های قدیمی‌تر و بزرگ‌تر ارزهای دیجیتال نیست. این شبکه مدعی است که می تواند ۱۰٬۰۰۰ تراکنش در ثانیه را بدون کارمزد تراکنش انجام دهد. همچنین، سهامداری TRX به کاربران اجازه مشارکت در شبکه و فرآیند انتخاب نمایندگان ویژه را می‌دهد. تولید کنندگان محتوا نیز در ازای ساخت و ارائه آثار خود پاداش دریافت می‌کنند در حالی که مالکیت اثر خود را در دست دارند.

کلام پایانی

ترون، یک پروژه رمزنگاری منحصر به فرد است که از فناوری‌های پیشگام در صنعت کریپتوکارنسی استفاده می‌کند. توان عملیاتی بالا، هزینه‌های کم و مکانیزم اجماع اثبات سهام واگذار شده (DPoS) باعث محبوبیت خرید ترون و معامله آن در صرافی‌های معتبر ارزهای دیجیتال شده است.

منبع :

What’s the Tronix from Wallex Exchange : Blog

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *