یک عضو هیات رییسه مجلس، «مجتبی یوسفی»، در پاسخ به پرسشی درباره زمان لازم برای خانهدار شدن در ایران، اظهار داشت که اگرچه بازار مسکن در برخی مناطق کشور کاهش التهاباتی داشته است، اما سن انتظار خانهداری در کل کشور کاهش پیدا نمیکند. او همچنین با بیان اینکه مجلس جدی برای اجرای قوانین مالیاتی در حوزه مسکن است، به تصمیماتی که در این زمینه اتخاذ شدهاند، اشاره کرد و تأثیرات مثبت آنها را بر بازار مسکن تأکید کرد.
در پاسخ به پرسشی درباره زمان لازم برای خانهدار شدن کارمند، عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد که گفته میشود یک کارمند با پسانداز 40 ساله، تمام درآمد خود را میتواند برای خرید مسکن استفاده کند، اما با توجه به اینکه کارمندان تنها میتوانند یک سوم درآمد خود را برای پسانداز در نظر بگیرند، زمان لازم برای خانهدار شدن آنها به بیش از 90 سال میرسد و وضعیت ایران نسبت به سایر کشورها بدتر است.
یوسفی در ادامه به این نکته اشاره کرد که تصویب قوانینی مانند اجازه واردات خودروهای دست دوم، میتواند به کاهش التهابات بازار کمک کند. او همچنین تأکید کرد که التهابات بازار مسکن در کوتاه مدت کمتر شده است و امکان اجرای برخی اقدامات در این حوزه در مدت زمان کوتاهی وجود دارد، اما باید توجه داشت که در بازار هر کالایی یک طرف عرضه و یک طرف تقاضا دارد و وقتی تعادل بین این دو طرف بهم میخورد، التهابات و تکانههای شدیدی در بازار مستقیم و غیر مستقیم به وجود میآیند.