دی ۲۹, ۱۴۰۳ ۱۲:۲۳
اخبار برگزیده ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - 12 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

واکنش ها درباره میزگرد جنجالی مجدزاده و درودگر درباره ورود زنان به ورزشگاه

روز گذشته در یکی از میزگردهای شبکه خبر، احمد مجدزاده و صادق درودگر مقابل هم نشستند تا درخصوص ورود زنان به ورزشگاه‌های فوتبال صحبت کنند. احمد مجدزاده به‌عنوان چهره مخالف و صادق درودگر به‌عنوان کارشناس موافق. ادعای جنجالی مخالف حضور زنان موضوع این گزارش است که به‌ صورت گسترده در شبکه‌های اجتماعی فراگیر شده است.

به گزارش اخبار جدید به نقل از روزنامه هم میهن: روز گذشته در یکی از میزگردهای شبکه خبر، احمد مجدزاده و صادق درودگر مقابل هم نشستند تا درخصوص ورود زنان به ورزشگاه‌های فوتبال صحبت کنند. احمد مجدزاده به‌عنوان چهره مخالف و صادق درودگر به‌عنوان کارشناس موافق. ادعای جنجالی مخالف حضور زنان موضوع این گزارش است که به‌ صورت گسترده در شبکه‌های اجتماعی فراگیر شده است.

موضوع نشست اخیر بین صادق درودگر و احمد مجدزاده در حالی در مورد حضور یا عدم‌حضور زنان بود که موضوعی را مجدزاده مطرح کرد که نیاز به بررسی بیشتر دارد.

احمد مجدزاده، کارشناس صداوسیما، در برنامه زنده شبکه خبر با حضور صادق درودگر، در مورد اهمیت ویژه مصرف مشروبات الکلی در کشور آلمان گفت: «در آلمان کارخانه مشروب‌سازی لوله کشیده تا ورزشگاه؛ تا تماشاچی‌ها مشروب بخورند. در آمریکا و خیلی از کشورها، سرو مشروب الزامی است!» موضوعی که با مخالفت صادق درودگر همراه شد و گفت، باوجودی که بیش از 30 کشور و ورزشگاه خارجی را دیده، اصلاً با چنین لوله‌کشی‌ای روبه‌رو نشده است. واقعیت این است که  در ورزشگاه گلزن کرشن آلمان که ورزشگاه خانگی باشگاه شالکه است، چنین امکانی فراهم شده است.

توضیح بیشتر اینکه در ورزشگاه خانگی شالکه، خط لوله‌ای در سراسر ورزشگاه کشیده شده تا نوعی نوشیدنی الکلی برای هواداران فوتبال سرو شود. البته دسترسی این لوله‌ها فقط برای مغازه‌های اطراف ورزشگاه است و مستقیماً هوادارها نمی‌توانند تماسی با آن داشته باشند. نکته قابل‌توجه این است که خرید مشروبات الکلی فقط تا پیش از شروع مسابقه انجام پذیر است و با شروع مسابقه، هواداران حق ندارند مشروبات الکلی خریداری کنند. گفتنی است چنین امکاناتی در سایر ورزشگاه‌های آلمان وجود ندارد و لوله‌کشی‌ای نیز اطراف یا زیر ورزشگاه ساخته نشده است.

یکی دیگر از نکاتی که مجدزاده مطرح کرد، موضوع قوانین سفت و سختی است که در فوتبال روز دنیا وجود دارد و طبق گفته ایشان مردم جرأت نمی‌کنند خلاف کنند، حتی اگر شرایط نرمال نداشته باشند. موضوعی که البته به آن شکلی که مجدزاده مطرح کرده، نیست. طبق قوانین «آلیانتز آره‌نا» شهر مونیخ، اگر هواداری با حالت غیرطبیعی دیده شود، به‌مدت سه‌ماه از حضور در ورزشگاه‌ها منع می‌شود. موضوع دیگر اینکه در ورزشگاه‌های دنیا قانونی تصویب شده که همزمان با برگزاری مسابقه، مشروبات الکلی اصلاً فروخته نمی‌شود. هر خریدوفروش نوشیدنی الکلی، تا پیش از شروع مسابقه مجاز است.

دولت قطر از سال‌ها قبل با قاطعیت اعلام کرده بود به هیچ عنوان مصرف مشروبات الکلی در این کشور مجاز نیست. اما با بررسی‌های بیشتر و کسب جلب رضایت توریست‌ها، قوانین دراین‌زمینه کمی تقلیل یافت. اطراف ورزشگاه، موقعیت‌هایی را طراحی کردند که هواداران فوتبال فقط در این مناطق می‌توانستند مشروبات الکلی را خریداری و بنوشند. اما در داخل ورزشگاه، هم در جام‌جهانی، هم در جام ملت‌های در حال برگزاری، مصرف مشروبات الکلی به‌کل ممنوع است.

اینفانتینو، رئیس فیفا نیز پیش‌تر در کوران مسابقات جام‌جهانی 2022 در پاسخ به انتقادها از سیاست اعمال‌شده از سوی قطر در ممنوع کردن مصرف مشروبات الکلی در استادیوم‌های محل مسابقات جام‌جهانی گفته بود:‌ «فکر نکنم اگر روزی برای مدت سه‌ساعت الکل مصرف نکنید، بمیرید. در قطر مکان‌هایی برای مصرف این نوشیدنی‌ها در خارج از استادیوم‌ها در نظر گرفته شده است که توریست‌ها می‌توانند بدون مشکل در آنجا حضور داشته باشند.»

نشریه میرر در شماره اخیر خودش می‌گوید، شاید مصرف مشروبات الکلی در کشور آلمان برای یورو 2024 دچار تغییراتی شود چراکه الگوبرداری از کشور قطر می‌تواند نتایج صحیح و بهتری را در برداشته باشد. افسر امنیتی مسابقه انگلیس و صربستان در یورو 24 در گفت‌وگو با نشریه میرر می‌گوید، بیش از 50 هزار هوادار انگلیسی در ورزشگاه خانگی شالکه حضور خواهند یافت و اگر شرایط عادی نداشته باشند شاید کنترل‌شان سخت باشد. موضوعی که حائز اهمیت است اینکه، در هر صورت آنها در حال یافتن چاره‌ای هستند که مسابقات با حضور همزمان زنان و مردان برگزار شود؛ نه اینکه بخشی از هواداران حین انجام مسابقه حذف شوند.

ادعای اخیر کارشناس صداوسیما حسابی خبرساز شده و کاربران شبکه‌های اجتماعی درباره آن اظهارنظر کردند که چند نمونه از آن را در ادامه می‌خوانید:

داریوش معمار، روزنامه نگار: به صحبت های این آدم در تلوزیون دقت کنید. می‌گوید در آلمان از  کارخانه مشروب سازی لوله کشی مستقیم شده به استادیوم ورزشی و مردم مجبور هستند آنجا مشروب بخورند. چنین کم خردی کارشناس تلوزیون جمهوری است.

فرهاد عشوندی، روزنامه‌نگار: کاش آقایان صداوسیما و دوستاشون ببینن آنتن تلویزیون رو دست کیا می‌سپرن! حالا جواب مشروب رو که صادق درودگر عزیز با خنده هاش داد ولی وقتی به زور فیفا مجبور شدید بالاخره حق ورود زنان رو بپذیرید، چرا باز برای خودتون بامبول می سازید؟

داریوش آرمان، روزنامه‌نگار: کارشناس صداوسیما :در آلمان کارخانه مشروب‌سازی لوله کشیده تا ورزشگاه که تماشاچی‌ها مشروب بخورند! واقعا جز سکوت و باز هم سکوت چیزی میشه گفت؟

کاربری به نام امیرحسین با انتشار عکس زیر نوشت: قیافه اکثر ما در مواجه با این مسائل و افراد مثل آقای درودگر هستش!

واقعیت ماجرای یک خالی‌بندی بزرگ که از تلویزیون پخش شد

فرخ هم با گلایه شدید توئشت زده است که آخه دردمون رو به کی بگیم؟! توی روز روشن جلوی چشم میلیون‌ها ایرانی میگن که در آلمان  کارخونه مشروب سازی به ورزشگاه های فوتبال لوله کشی کردن!

حساب کاربری «مرد تنها» هم نظر داد: بروید خدا راشکر کنید نگفت: در دوره حسن روحانی تو ورزشگاه آزادی مشروب لوله کشی کردند. خطر از بیخ گوش روحانی رد شد))))).

سعید هم واکنش نشان داد: با همین سطح از استدلال و اطلاعات در حال تصمیم گیری برای موضوعات مهم  هستند!

فرید نیز عکسی از درودگر را بازنشر کرد و با کنایه نوشت: واکنش درودگر! مثه سیامک انصاری به دوربین لبخند میزنه.

واقعیت ماجرای یک خالی‌بندی بزرگ که از تلویزیون پخش شد

اکانت توئیتری »هزارپا» هم نوشته است که اینا کی هستند این پرت و پلاها رو‌میگن یکبار اینا رو بفرستید ببینن دنیا چه شکلی است ، یا فکر میکنن شنونده اینقدر نادان و است هیچی ندیده و عقل هم نداره که چرندیات اینا رو‌باور میکنه لوله کشی مشروب آخه :))))).

رامین هم با انتقاد از این اظهارنظر گفت: سطح استدلال: چون تو آلمان از کارخانه مشروب سازی به استادیوم لوله کشیدن پس ما اجازه حضور بانوان در استادیوم‌ها را نمی‌دهیم!

شروین هم می گوید:  در غرب کارخانه‌های مشروب سازی لوله کشیدن به ورزشگاه‌ها، در چین مردم با روزی یک دلار زندگی می‌کنند، ۲۰۶ فرقی با لندکروز ندارد. ما در ایران زندگی می‌کنیم و آقایان اینگونه جهان را می‌بینند.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *