اگر ویلای شما به هر دلیلی برق ندارد و یا دسترسی به آن بسیار سخت و گران است و می خواهید برق مورد نیازتان را از طریق انرژی خورشیدی تامین کنید حتما قبل از خرید پکیج خورشیدی ویلا به 5 نکته ی زیر دقت کنید:
قبل از انتخاب و خرید برق خورشیدی ، ضروری است میزان برق مصرفی ویلایتان را محاسبه کنید. برای این کار میتوانید چک لیستی از تمامی تجهیزات برقی ویلا یتان مانند تعداد لامپ ها همرا با وات مصرفی و ساعاتی که روشن هستند ، وات مصرف پمپ های موجود مانند پمپ فشار ساختمان ، تصفیه خانه استخر به همراه ساعاتی که روشن هستند مشخص نمودن نوع سیستم های سرمایشی و گرمایشی مجموعه ، سیستم های حفاظتی و نظارتی مانند دوربین مداربسته و دزدگیر و هر آن چه که نیاز به برق دارد در آن چک لیست آورده شود.
باتوجه به مشخص شدن مصرف برق ویلا ، باید پنل خورشیدی مناسبی هم از نظر تعداد و هم از نظر کیفیت انتخاب شود . یکی از فاکتور هایی که در انتخاب پنل خورشیدی موثر هست جانمایی و فضای مناسب قرار گیری آن میباشد. وجود سایه های مزاحم مانند شاخه و برگ درختان ، کمپرسور کولر گازی و یا کولر آبی، محدودیت تابش آفتاب در طلوع و غروب بدلیل ساختمان های مجاور ، محدودیت زاویه و جهت مناسب قرار گیری پنل ، همگی مواردی هستند که میتواند در انتخاب ونحوه نصب پنل تاثیر گذار باشند.
پیشنها مجموعه برقرسان این است که حتما در پنل خورشیدی انتخابی شما توان بالا ، PERC ، HALF-CELL ، HALF-CUT و MONOFACIAL باشد.
قطعا در سیستم های خورشیدی، اینورتر (سانورتر) قلب سیستم هست. این قطعه ولتاژ DC پنل و باتری خورشیدی را به برق شهری تبدیل می کند . وجود قطعات موتوری و پمپی مثل پمپ تصفیه استخر ، پمپ فشار ساختمان و… وجود یک مبدل قوی در سیستم را میطلبد . توان و آمپر خروجی اینورتر باید معادل پیک مصرفی مجموعه تون در نظر گرفته شود .
نمونه پروژه پکیج برق خورشیدی ویلا
اگر در سیستم های برق خورشیدی می خواهید چه از اینورترهای ساده خورشیدی و یا سانورتر استفاده میکنید حتما در انتخاب کنترل شارژر دقت کنید. کنترل شارژر خورشیدی بطور کلی دستگاهی جهت تنظیم و مدیریت ولتاژ و جریان خروجی از پنل های خورشیدی ،برای محافظت از باتری ها در مقابل شارژ بیش از اندازه است. کنترل شارژر یکی از اصلی ترین قطعه در سیستم های خورشیدی جدا از شبکه می باشد. در صورتی که کنترلی بر نحوه شارژ باتری وجود نداشته باشد باتری ها بر اثر شارژ بیش از حد آسیب خواهند دید. در زمانی که خروجی ولتاژ برق پنل خورشیدی زیاد باشد این ولتاژ را کنترل کرده و مانع آسیب رسیدن به باتری خورشیدی میشود. و در زمانی که ولتاژ دو سر باتری خورشیدی بیشتر از ولتاژ خروجی پنل باشد مانع برگشت ولتاژ به دو سر پنل خورشیدی شده و از آسیب رساندن به پنل خورشیدی جلوگیری میکند.
برای تامین برق مورد نیاز در شب ، نیاز هست در روز برق خورشیدی اضافی را در باتری خورشیدی ذخیره کنیم. نوع و تعداد باتری خورشیدی بستگی به میزان برق مصرفی در شب و به تعداد روز های ابری هوا دارد . تعداد باتری ها را باید با در نظر گرفتم میزان سطح شارژ و دشارژ در نظر گرفت. کیفیت یک باتری را تعداد سیکل هایی که می تواند شارژ و دشارژ شود مشخص میکند و البته بازدهی حداکثری داشته باشد، اگر مجموعه شما در جغرافیایی قرار دارد که روز های ابری آن زیاد هست و یا اگر میخواهید قطعی برق خورشیدی را در هوای ابری پشت سرهم نداشته باشید باید در انتخاب تعداد باتری دقت بفرمایید. عمده ترین باتری هایی که در صنعت برق خورشیدی استفاده میشوند :
از این باتری سولار برای استفاده در کاربری هایی که در آن ها باتری تعداد زیاد سیکل شارژ و دشارژ بالا را تحمل می کند.
در نتیجه مطالب بالا داشتن برقی مناسب ، مطمئن و کاربردی خورشیدی نیاز داراد توسط کارشناسی خبره و متعهد میزان برق مورد نیاز محاسبه شده و توسط تجهیزات برند و معتبر و تعداد کافی آن برق خورشیدی شما نصب گردد .
مجموعه برقرسان با 15 سال سابقه فعالیت در زمینه ی انرژی های خورشیدی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد.