دی ۲۹, ۱۴۰۳ ۱۱:۲۸
اخبار جدید ورزشی ۱۱ فروردین ۱۴۰۳ - 10 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

بدهی ۱۹۰میلیارد تومانی استقلال را چه کسی قرار است پرداخت کند؟

باشگاه استقلال

استقلال اگرچه به احتمال زیاد امسال مجوز حضور در لیگ قهرمانان را به دست می‌آورد اما این مسئله به معنای پایان بدهی‌هایش نیست.

به گزارش اخبار جدید به نقل از خبر ورزشی، اینطور که برخی مدیران باشگاه استقلال می‌گویند شرایط برای بازگشت استقلال به لیگ قهرمانان آسیا در حال مهیا شدن است و پرافتخارترین تیم ایرانی در عرصه پیکارهای بین‌المللی تابستان امسال پس از ۳ سال دوری، دوباره فضای لیگ قهرمانان را تجربه خواهد کرد. آخرین بازی آسیایی استقلال شهریور سال ۱۴۰۰ مقابل الهلال برگزار شد.

به موازات همین مسئله، قضیه واگذاری استقلال به ارگان‌های غیردولتی هم مطرح شده و بحث‌های زیادی پیرامون انتقال مالکیت این باشگاه به شرکت‌های نیمه دولتی یا بانک‌های خصوصی بر سر زبان‌ها افتاده است. در این میان اما مسئله اینجاست که استقلال به زودی با معضل بدهی‌های انباشته مواجه خواهد شد که رقم آن فوق العاده زیاد است و بدون شک نه تنها علی خطیر بلکه هر کس دیگری هم که در چنین شرایطی مدیرعامل استقلال شود عملاً توانایی پرداخت آن را بدون دریافت کمک ویژه نخواهد داشت.

استقلال برای تسویه حساب با استراماچونی ۱۰۰ میلیارد تومان وام گرفت که هنوز آن را پرداخت نکرده و قطعاً تجمیع اقساط این وام و دیرکرد موجب افزایش رقم بدهی شده است به طوری که برخی شایعات حکایت از بدهی ۱۳۰ میلیارد تومانی استقلال به خاطر این پروژه دارد. از طرف دیگر، تا سه ماه آینده یا شاید حداکثر تا انتهای مرداد تکلیف شکایت ریکاردو ساپینتو و عزیزبک آمانوف هم مشخص می‌شود و آنها که در دادگاه اولیه علیه ستقلال حکم گرفته‌اند، بسیار بعید است در دادگاه تجدید نظر به طور کامل بازنده اعلام شوند و واقعیت امر این است که استقلال اگر در هر دو پرونده به طور کامل ببازد، چیزی بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان باید به این دو نفر بپردازد و تازه هزینه‌های مربوط به دادرسی دو پرونده و….. را نیز از طرف بازنده می‌گیرند بنابراین استقلال برای تسویه حساب کردن و بستن این سه پرونده داخلی و خارجی نیازمند ۱۹۰ میلیارد تومان است که قطعاً خود باشگاه چنین پولی را ندارد.

البته افراد نزدیک به استقلال که در امر خصوصی‌سازی هم دستی بر آتش دارند، مدعی‌اند طبق قانون هر بانک یا شرکتی که بخواهد استقلال را خریداری کند، باید در جریان تمام بدهی‌ها قرار بگیرد و یا سازمان خصوصی‌سازی از طریق فروش اموال استقلال این مطالبات را پرداخت کرده و باشگاه را در اختیار خریدار جدید قرار می‌دهد یا اینکه طرف خریدار بلغ مورد نظر را پرداخت می‌کند و آن را از اصل رقم پرداختی کسر خواهد کرد. به هر حال این سه پرونده باید بسته شوند چون علاوه بر اینکه سند ورزشگاه مرغوبکار برای ماجرای بدهکاری داخلی گرو گذاشته شده، در صورت عدم تسویه حساب با طلبکاران خارجی نیز اتفاقات تلخی برای ستقلال به وقوع می‌پیوندد که بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه و تعلیق مجوز حرفه‌ای استقلال در سال آینده از جمله آنها خواهد بود.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *