دی ۱۶, ۱۴۰۳ ۰۳:۵۸
رپورتاژ آگهی ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ - 7 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 4 دقیقه
کپی شد!
0

آموزش تعمیر کولر گازی

دارالفنون یکی از بهترین آموزشگاه‌های فنی حرفه‌ای در ایران است که دوره آموزش تعمیر کولر گازی را هم برگزار می‌کند. در این دوره، انواع کولرهای گازی اسپلیت، پنجره‌ای و اینورتری و نحوه نصب و راه‌اندازی آن‌ها به طور کامل آموزش داده می‌شود. شرکت‌کنندگان با اصول کارکرد کولر گازی، اجزاء الکتریکی و مکانیکی آن آشنا خواهند شد. همچنین روش‌های تعمیر و تشخیص عیوب کولر گازی به طور عملی تمرین می‌شود. دانش پذیران پس از گذراندن دوره می‌توانند به عنوان تعمیرکار کولر گازی مشغول به کار شوند.

آموزش تعمیر کولر گازی

از مزایای آموزش تعمیر کولر گازی در دارالفنون می‌توان به تدریس توسط مدرسین باتجربه، استفاده از امکانات روزآمد، ارائه مدرک معتبر، تسهیلات خوابگاهی و دریافت تسهیلات خوداشتغالی اشاره کرد. گذراندن این دوره فرصت مناسبی برای کسب مهارت و ورود به بازار کار تعمیر کولرهای گازی است.

سرفصلها و طرح در آموزش تعمیر و نصب  کولر گازی :

  1. آموزش فلزکاری در تعمیر و نصب کولر گازی: آموزش اصول اره کاری با کمان اره دستی، اصول سوهان کاری قطعات، اصول سوراخ کاری دیوار با دریل، اصول بستن پیچ و رول پلاک و رول بولت
  2. آموزش سیم کشی کولر گازی: توانائی سیم کشی و کابل کشی بر اساس میزان ظرفیتهای کولرگازی، روش بریدن سیم و کابلها، روش اتصال طولی سیم ها و کابل ها، آموزش سوکت زدن سر سیم ها و انتخاب فیوز مناسب براساس ظرفیت کولرهای گازی
  3. آموزش الکترونیک مقدماتی: آموزش کار با مولتی متر جهت تست و بررسی قطعات الکترونیکی موجود در برد کولرگازی و تعویض برد کولرگازی
  4. توانائی جوشکاری: آموزش جوشکاری لوله ها و اتصالات به کار رفته درتعمیرات و نصب کولر گازی
  5. آموزش توانائی انتخاب کولر گازی مناسب: روش انتخاب کولر گازی مناسب براساس سطح، حجم و زیربنای ساختمان و همچنین محاسبه بار سرمائی ساختمان به روش کوتاه و آسان
  6. توانائی کار با لوله های مسی کولرگازی: شناخت انواع لوله های مسی، انواع فیتینگ مسی، روش لاله کردن لوله های مسی، روش گشاد کردن لوله های مسی، روش خم کردن لوله های مسی، روش اتصال لوله و فیتینگ مسی
  7. توانائی نصب و راه اندازی انواع کولر گازی: آموزش شرایط محل نصب یونیت خارجی و یونیت داخلی کولر گازی، آموزش خواندن کاتولوگ شرکت سازنده و آموزش راه اندازی کولرگازی
  8. آموزش لوله کشی کولر گازی: آموزش روش صحیح و استاندارد لوله کشی کولر گازی و روش برآورد طول لوله مصرفی
  9. آموزش عیب یابی، رفع عیب و تعویض انواع کمپرسور کولرگازی

10-آموزش عیب یابی، رفع عیب و تعویض انواع کندانسور کولرگازی

     11-آموزش سرویس و نگهداری و تعویض انواع اواپراتور کولرگازی

12- آموزش روش تعویض لوله مویین کولرگازی

13- آموزش روش تعویض انواع شیر سرویس مکش و رانش

14- آموزش روش تعویض انواع فیلتر درایر کولرگازی

15- آموزش سرویس و نگهداری و تعویض انواع فن کولرگازی

16- آموزش روش تعویض انواع شیرهای چهار راهه کولرگازی

17-آموزش روش تعویض تله روغن کولرگازی

18-آموزش روش تعویض آکومولاتور کولرگازی

19- آموزش روش تعویض لرزه گیر کولرگازی

20- آموزش روش تست و وکیوم کولرگازی

21- آموزش روش صحیح نحوه شارژ و گاز زدن کولر گازی

22- آشنائی با انواع خطاها و ارورها و توانائی رفع اشکال در کولر گازی

23- آموزش عیب یابی و رفع عیب چکه کردن آب از کولرگازی

24- آموزش عیب یابی و رفع عیب علت نشتی گاز کولر یا مبرد در کولر گازی

25 – آموزش عیب یابی و رفع عیب عدم خنک کنندگی کولرهای گازی در مدلهای مختلف

26- آموزش عیب یابی و رفع عیب علل روشن نشدن کولر گازی

27- آموزش عیب یابی و رفع عیب برفک زدن قسمتهای مختلف کولرگازی

28- آموزش عیب یابی و رفع عیب  علل سر وصدای زیاد یونیت داخلی و خارجی کولر گازی

آموزش تعمیر کولر گازی

آموزش تعمیر کولر گازی

آموزش تعمیر کولر گازی به دلیل تعداد بالای این کولرها در ایران بسیار اهمیت دارد. کولرهای گازی شامل دو بخش واحد داخلی و واحد خارجی هستند. ابتدا باید واحد خارجی را از نظر نشتی گاز و روغن بررسی کرد. اگر نشتی وجود داشته باشد باید لوله‌ها و اتصالات را بررسی و در صورت نیاز تعویض کرد.

اموزش گاز زدن کولر گازی

برای گاز زدن کولر گازی اسپلیت، ابتدا باید مطمئن شوید که کولر به طور کامل خالی از گاز شده باشد. برای این کار شیرهای خروجی گاز هر دو واحد داخلی و خارجی را باز کنید تا گاز به طور کامل تخلیه شود. سپس شیرها را ببندید.

تعمیر کولر گازی پنجره ای

در آموزش تعمیر کولر گازی پنجره‌ای، ابتدا با باز کردن پوشش بیرونی، داخل دستگاه را بررسی می‌کنیم. فن و موتور آن، پره‌های فن، کویل سرمایشی و لوله‌های مسی را از نظر خوردگی، شکستگی یا نشتی گاز بررسی می‌کنیم. در صورت نیاز، پره‌ها را تعویض یا تعمیر می‌کنیم.

آموزش تعمیر کولر گازی پرتابل

کولرهای گازی پرتابل از محبوبیت خاصی برخوردار هستند و ممکن است که به دلیل خرابی به تعمیر نیاز پیدا کنند. در آموزش تعمیر کولر گازی پرتابل باید در ابتدا خرابی کولر را تشخیص دهید.

تعمیر برد کولر گازی

در این بخش از آموزش تعمیر کولر گازی، به موضوع تعمیر برد کولر می‌رسیم. ابتدا باید برق ورودی به کولر را قطع کرده و پیچ‌های درب جعبه الکتریکی را باز کنید تا به برد الکترونیکی دسترسی پیدا کنید.

تعمیر فن کولر گازی

برخی از اوقات ممکن است که ایراد کولر گازی از فن آن باشد. به‌همین علت باید با شناسایی درست مشکل نسبت به تعمیر آن اقدام کرد.

تعمیر خازن کولر گازی

خازن یکی از اجزای مهم کولرگازی است که وظیفه ذخیره انرژی الکتریکی و جلوگیری از نوسانات ولتاژ را برعهده دارد. اگر خازن کولر شما دچار مشکل شده باشد،

تعمیر موتور کولر گازی سوخته

موتور یکی از مهم‌ترین اجزای کولرگازی است که مسئولیت چرخاندن فن و کمپرسور برای تولید سرما را برعهده دارد. اگر موتور کولرگازی شما دچار مشکل شده و سوختگی داشته باشد، علائمی مانند صدای بلند و غیرطبیعی، بوی سوختگی، گرم شدن بیش از حد و در نهایت خاموش شدن کولر مشاهده خواهید کرد. در ابتدای این بخش از آموزش تعمیر کولر گازی ، باید موتور را از داخل دستگاه خارج کنید. سپس با باز کردن پیچ‌ها، قسمت‌های مختلف آن از جمله استاتور، روتور، فن و سیم‌پیچی‌ها را از یکدیگر جدا کنید.

لوازم تعمیر کولر گازی

داشتن لوازم و ابزار مناسب در آموزش تعمیر کولر گازی اهمیت زیادی دارد. استفاده از ابزار مناسب باعث می‌شود تعمیرات به درستی و با کیفیت انجام شود. همچنین کار را آسان‌تر کرده و از بروز خطرات احتمالی جلوگیری می‌کند.

  • آچار فرانسه
  • انواع پیچ‌گوشتی
  • تسمه‌های تنظیم شیر گاز
  • مولتی‌متر
  • آمپرمتر کلمپی
  • فازمتر
  • متر فلزی
  • تراز نقاله‌ای
  • دماسنج
  • مانومتر
  • اهم‌متر
  • گازسنج
  • نشت‌یاب گاز
  • کولیس

تعمیر اینورتر کولر گازی

اینورترها یکی از اجزای اصلی کولرهای گازی هستند که وظیفه تبدیل جریان مستقیم DC به جریان متناوب AC را برعهده دارند. اینورترها معمولا شامل قطعات الکترونیکی حساسی مانند ماژولهای IGBT، خازنها، مقاومتها و ترانسفورماتورها هستند.

تعمیر کولر گازی اسپلیت

کولرگازی اسپلیت یکی از پرطرفدارترین انواع کولرگازی است که شامل دو بخش اصلی داخلی و خارجی است. بخش داخلی حاوی کمپرسور، کویل سرمایش، فن و اواپراتور است. بخش خارجی نیز شامل کندانسور و فن می‌باشد.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *