فروش فوق العاده و پیش فروش تعدادی از محصولات بار دیگر در دستور کار ایران خودروییها قرار گرفت.
به گزارش اخبار جدید به نقل از تجارت نیوز،
پژو 207 با گیربکس دستی (ارتقا یافته) بیش از سایر محصولاتی که ایران خودرو در جدیدترین طرح فروش خود پشت ویترین قرار میدهد، می تواند برای خریداران با سود همراه باشد. بررسی ها از قیمت کارخانه این خودروی هاچ بک و مقایسه آن با قیمت بازاری نشان می دهد فاصله ای حول و حوش 230 میلیون تومانی میان قیمت پژو 207 با گیربکس دستی (ارتقا یافته) در مبدا با بازار وجود دارد. این فاصله قیمت به زبان درصد حول و حوش 45 درصد برآورد می شود.
ایران خودرویی ها به صورت مشخص اعلام نکرده اند که دو عضو خانواده تارا را در این طرح فروش عرضه می کنند یا نه. اما چنانچه تارا LX V4 با گیربکس اتوماتیک و تارا با گیربکس دستی 6 سرعته در طرح فروش آبی های جاده مخصوص حاضر باشد. تارا LX V4 با گیربکس اتوماتیک بعد از پژو 207 با گیربکس دستی (ارتقا یافته) بیشترین سود را نصیب خریداران خود می کند.
بررسی ها از قیمت این خودروی اتوماتیک در مبدا نشان می دهد ایران خودرویی ها این محصول خود را با قیمت حدود 690 میلیون تومان برای مشتریان فاکتور می کنند؛ این در حالیست که قیمت بازاری تارا LX V4 با گیربکس اتوماتیک حدود 955 میلیون تومان است. بنابراین شاهد هستیم که فاصله قیمتی میان بازار و کارخانه برای این محصول ایران خودرو حول و حوش 265 میلیون تومان است. سود خرید این خودرو از کارخانه و فروش آن در بازار نزدیک به 38 درصد خواهد بود.
ایران خودرویی ها نیز در مورد خانواده هایما به طور مشخص اعلام نکردند که آیا تمام محصولات هایما در این دور از فروش پشت ویترین قرار می گیرند یا اینکه مدیران این خودروساز به صورت گزینشی قصد دارد اعضای خانواده هایما را عرضه کنند. با این حال با فرض عرضه تمام مدل های هایما S7 در جایگاه سوم قرار می گیرد.
ایران خودرویی ها این محصول خود را با قیمتی حدود یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون برای مشتریان فاکتور می کنند. اما این خودروی مونتاژی در بازار حول و حوش یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان داد و ستد می شود. بنابراین شاهد هستیم قیمت هایما S7 در کارخانه با بازار، فاصله ای حدود ۳۶ درصدی دارد.
دیگر عضو خانواده هایما یعنی هایما S8 نیز میان قیمت کارخانه ای و بازاری خود حدود ۳۵ درصد فاصله را ثبت کرده است. این فاصله قیمتی حدود ۴۳۰ میلیون تومان است. این محصول مونتاژی از سوی ایران خودرویی ها نزدیک به یک میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان فاکتور می شود. اما در بازار حول و حوش یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان داد و ستد می شود؛ بنابراین فاصله نزدیک به ۴۸۰ میلیدن تومان را میان قیمت کارخانه و بازار تجربه می کند.
رانا پلاس (ارتقا یافته) به رغم اینکه از محبوبیت چندانی میان خریداران برخوردار نیست اما رتبه پنجم جدول فاصله قیمت کارخانه و بازار را تصاحب کرده است. به گزارش اقتصادنیوز، این خودرو از سوی مدیران فروش آبی های جاده مخصوص حول و حوش ۴۶۲ میلیون تومان فاکتور می شود. اما همین خودرو در بازار با قیمت نزدیک به ۶۱۰ میلیون تومان خرید و فروش می شود. بنابراین فاصله قیمتی رانا پلاس (ارتقا یافته) در کارخانه و بازار حدود ۳۲ درصد است.
تارا با گیربکس دستی ۶ سرعته رتبه ۶ جدول فاصله قیمتی میان کارخانه و بازار را به خود اختصاص داده است. این محصول ایران خودرو فاصله قیمتی حدود ۳۰ درصدی را میان قیمت کارخانه و بازار تجربه کرده است. خریداران تارا با گیربکس دستی ۶ سرعته باید حدود ۵۹۰ میلیون تومان برای در اختیار گرفتن این خودرو از کارخانه هزینه کنند. اما فروشندگان این عضو خانواه تارا در بازار تنها زمانی حاضر هستند که خودروی خود را واگذار کنند که حول و حوش ۷۷۵ میلیون تومان از سوی متقاضیان به حسابشان واریز شود. بنابراین فاصله قیمت کارخانه و بازار این خودرو نزدیک به ۱۸۵ میلیون تومان است.
به گزارش اقتصادنیوز، سورن پلاس بنزینی با موتور XU7P که به نوعی از آن به عنوان جانشین پژو پارس یاد می شود در جدول یاد شده رتبه هفتم را در اختیار دارد. این محصول خانواده سورن با قیمتی نزدیک به ۴۷۰ میلیون تومان از سوی ایران خودرویی ها فاکتور می شود. اما در بازار با قیمت حدود ۶۱۰ میلیون تومان حضور دارد. این فاصله حول و حوش ۱۴۰ میلیون تومانی میان قیمت کارخانه و بازار سورن پلاس بنزینی با موتور XU7P فاصله ای حدود ۳۰ درصدی میان قیمت کارخانه و بازار را نشان می دهد.
هایما S5 با فاصله قیمتی نزدیک به ۲۸ درصدی و هایما X7 با فاصله قیمتی حول و حوش ۱۵ درصدی میان کارخانه و بازار در رده های بعدی قرار دارند. “ری را” محصول جدید ایران خودرو نیز به طور دقیق قیمت کارخانه ای و بازاری اش مشخص نیست و باید منتظر ماند و دید مشتریان به چه نحوی از این فروش استقبال می کنند.