بهمن ۲۹, ۱۴۰۴ ۰۷:۵۵
اخبار جدید اقتصادی ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ - 1 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

هزینه ثبت سند ۲ برابر شد

هزینه ثبت سند ۲ برابر شد

برای نقل و انتقال سند یک خانه ۶۰ متری چقدر باید پرداخت کرد؟

به گزارش اخبار جدید به نقل از تجارت نیوز؛ بررسی‌های میدانی حاکی از آن است که تعرفه جدید حق‌التحریر دفاتر اسناد رسمی پس از حدود چهار سال افزایش یافته و تاریخ بعدی افزایش نیز چهار سال آینده خواهد بود.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

یکی از کارکنان دفاتر اسناد رسمی درباره نحوه تعیین نرخ ثبت سند می‌گوید: در این چهار سال تورمی افزایشی در جامعه جریان داشته. در حال حاضر ما حتی کاغذ را با چند برابر قیمت نسبت به چهار سال پیش می‌خریم و مالیات هم در این چهار سال رشد کرده، اما هزینه‌ای که دفترخانه‌ها می‌گیرند همان مبلغ چهار سال پیش است.»

دفتردار دیگری در خصوص نحوه اخذ تعرفه نقل و انتقال ملک می‌گوید: «بر اساس مدارکی که مشتری به دفترخانه ارائه می‌دهد، بابت هر ملک، مالیات نقل و انتقال گرفته می‌شود. مالیات نقل و انتقال را اداره دارایی تعیین می‌کند و هر سال تغییر می‌کند.»

بیشتر بخوانید  قیمت امروز طلا و سکه چهارشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۳
مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *