اسفند ۸, ۱۴۰۴ ۱۵:۰۵
اخبار جدید ورزشی ۲۷ شهریور ۱۴۰۳ - 1 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

شکست پرسپولیس مقابل الاهلی عربستان در گام نخست

شکست پرسپولیس مقابل الاهلی عربستان در گام نخست

دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و الاهلی عربستان در هفته نخست لیگ نخبگان آسیا با شکست شاگردان گاریدو به پایان رسید.

به گزارش اخبار جدید به نقل از میزان – تیم‌های فوتبال پرسپولیس ایران و الاهلی عربستان در حالی از ساعت ۲۱:۳۰ امشب (دوشنبه) در ورزشگاه عبدالله فیصل جده به مصاف هم رفتند که این دیدار در نهایت با شکست یک بر صفر شاگردان گاریدو به پایان رسید.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

سرخپوشان ایران با وجود نمایش خوب و موقعیت‌های فراوانی که در این دیدار به دست آوردند نتوانستند به گل برسند تا در نخستین حضور در لیگ نخبگان شکست را تجربه کنند.

الاهلی عربستان یک ـ پرسپولیس ایران صفر

گل‌: فرانک کسیه (۲) برای الاهلی

دروازه‌بان پرسپولیس در دقیقه ۵۹ پنالتی ریاض محرز را مهار کرد.

ترکیب پرسپولیس:

الکسیس گندوز، میلاد محمدی، محمدحسین کنعانی‌زادگان، گئورگی گولسیانی، ایوب العملود (سعید صادقی دقیقه ۷۱)، مسعود ریگی (لوکاس ژوائو دقیقه ۸۲)، سروش رفیعی (محمد خدابنده‌لو دقیقه ۶۵)، فرشاد احمدزاده (امید عالیشاه دقیقه ۴۶)، وحید امیری، علی علیپور (عیسی آل‌کثیر دقیقه ۶۵) و اوستون ارونوف.

بیشتر بخوانید  آیا امسال هم اولین گلزن استقلال از این تیم جدا می‌شود؟

ترکیب الاهلی:

ادوارد مندی، علی مجرشی، روجر ایبانز، مریح دمیرال، عبدالله العمار، فرانک کسیه، زیاد الجهنی (دقیقه ۷۵)، ریاض محرز (الکساندر دقیقه ۷۵)، فراس البریکان (سمیحان النابت (دقیقه ۷۵)، روبرتو فیرمینو (گابریل نوواس دقیقه ۴۶) و ایوان تونی.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *