وجود یک سیستم تیکت برای مدیریت مشتریان هر سایت فروشگاهی ضروری است. تیکت پشتیبانی ارتباط میان یک مشتری و نماینده خدمات را توصیف میکند؛ هر تیکت شامل محتوای پیام مشتری، اطلاعات شخصی او و دادههای سیستمی مرتبط است که تیم پشتیبانی از آن برای هدایت، پیگیری و نظارت بر گفتگوها استفاده میکند.
وجود یک سیستم تیکت برای مدیریت مشتریان هر سایت فروشگاهی ضروری است. تیکت پشتیبانی ارتباط میان یک مشتری و نماینده خدمات را توصیف میکند؛ هر تیکت شامل محتوای پیام مشتری، اطلاعات شخصی او و دادههای سیستمی مرتبط است که تیم پشتیبانی از آن برای هدایت، پیگیری و نظارت بر گفتگوها استفاده میکند.
کسبوکارها از تیکت برای ایجاد، بروزرسانی و حل مشکلات کاربران نهایی استفاده میکنند.بعلاوه یک سیستم تیکت پشتیبانی قدرتمند کمک میکند تا سازمان با کاربران در تعامل باشد و و لیستی از مشکلات و سوالات رایج مشتریان را مدیریت و حفظ کنند. در این مقاله ابتدا میگوییم تیکت پشتیبانی چیست و سپس درباره مزایا و ویژگیهای یک سیستم تیکتینگ صحبت میکنیم.
تیکت پشتیبانی یک درخواست پشتیبانی است که مشتریان برای یک سازمان ارسال میکنند تا کارشناسان مربوطه به حل مشکل آنها بپردازند. تیکت پشتیبانی (Support Ticket) سیستمی است که به سازمانها اجازه میدهد تا خدمات را به مشتریان، شرکا و کارکنان خود به صورت مؤثرتری ارائه دهند. هر درخواست یا مسئلهای که از سوی کاربران مطرح میشود، به یک تیکت یا شماره پرونده منحصربهفرد تبدیل میشود که برای پیگیری، مدیریت و رفع آن استفاده میشود.
سیستم تیکت پشتیبانی یا یک سرویس تیکتینگ (Ticketing Service) ابزاری است که درخواستهای پشتیبانی مشتریان را سازماندهی کرده و وظایف خدماتی را خودکار میکند. این سیستم، درخواستهای کاربران را به Ticket تبدیل کرده و به تیمهای پشتیبانی اجازه میدهد تا این درخواستها را به شکلی مؤثر پیگیری و حل کنند.
خب یک سیستم تیکتینگ چه ویژگی هایی دارد:
چرا استفاده از یک تیکت پشتیبانی اهمیت دارد؟ یک سیستم تیکتینگ (Ticketing System) از طریق زیر به بهبود کسب و کار شما کمک میکند.
سیستمهای تیکت درخواستهای مشتری را از کانالهای مختلف (ایمیل، چت، تماس تلفنی و …) در یک پنل و داشبورد متمرکز میکنند. این قابلیت به تیم پشتیبانی امکان میدهد تا به تمامی اطلاعات مرتبط با مشتری و تاریخچه مکالمات دسترسی داشته باشند.
ایجاد یک سیستم تیکت به بهبود تجربه کاربر از خرید از شما و تعامل بهتر با هر کاربر، در نتیجه افزایش رضایت آنها کمک میکند. این ویژگی باعث ایجاد تعاملات شخصیسازیشده و رضایت بیشتر مشتریان میشود.
با خودکارسازی وظایف معمولی مانند دستهبندی، برچسبگذاری و اولویتبندی، زمان بیشتری برای رسیدگی به مشکلات پیچیدهتر آزاد میشود.
امکاناتی نظیر یادداشتهای داخلی و مکالمات جانبی به تیمها کمک میکند تا اطلاعات را به اشتراک بگذارند و از تکرار کارها جلوگیری کنند.
بعد از اینکه متوجه شدید تیکت چیست و چرا باید از آن استفاده کرد، باید بدانید کهسیستم تیکت پشتیبانی فرآیند درخواستهای مشتری را به مراحل زیر سازماندهی میکند:
اگر از وردپرس و قالبهای وردپرسی استفاده میکنید، با نصب یک افزونه تیکت وردپرس به سرعت میتوانید یک پنل ارسال تیکت حرفهای راهاندازی کنید و به این ترتیب کاربران را بهتر مدیریت کنید. در ادامه گامهایی که برای طراحی یک سیستم تیکت نیاز دارید را آوردهایم.
انتخاب افزونهای که با نیازهای سازمان شما هماهنگ باشد، اهمیت زیادی دارد. شما باید ویژگیهایی مانند پشتیبانی از چندین کاربر، قابلیت گزارشدهی دقیق، سازگاری با پنلهای پیامکی، سازگاری با ووکامرس و امکانات خودکارسازی مثل بسته شدن خودکار تیکتها را در اولویت قرار دهید.
با افزونه تیکت(Ticket Plugin) میتوانید یک سیستم تیکتینگ به سایتتان اضافه کنید؛ به این ترتیب میتوانید مشتریان خود را مدیریت کرده و به سوالات کاربران از طریق سایت پاسخ دهید. افزونه تیکت راست چین مجموعهای از بهترین افزونهها با ویژگیهای زیر است:
اگر قصد طراحی یک سایت فروشگاهی حرفهای و کاربرپسند را دارید باید یک قالب با امکانات ویژه انتخاب کنید؛ با خرید قالب وودمارت به یک قالب پرمیوم با پرسرعت بالا (زیر ۳ ثانیه) دسترسی خواهید داشت؛ بعلاوه یک پنل مدیریت کاربرپسند و اختصاصی، سبد خرید و جستجو آژاکس، ویجت های اختصاصی، 73+ دمو، 300 طرح بندی بسیار زیبا، اپلیکیشن اندروید فروشگاهی از امکانات مهم این قالب هستند.
گاهی اوقات شما نیاز دارید که در لحظه پاسخ مشتریان را بدهید؛ برای مثال برای پاسخ به سوالات قبل از خرید کاربران، حتما باید یک سیستم چت آنلاین داشته باشید. با استفاده از افزونه چت واتساپ میتوانید شکه اجتماعی Whats app را مستقیما در سایت خود نمایش داده و به سرعت به سوالات کاربران پاسخ دهید. به این ترتیب، با افزودن بی نهایت کارشناس پشتیبانی، همیشه در دسترس کاربران بوده و یک پشتیبانی حرفهای و 24 ساعته ارائه دهید.
در این مقاله گفتیم تیکت پشتیبانی چیست و چه مزایایی دارد. سپس درباره ایجاد یک سیستم تیکت و امکاناتی که باید برای انتخاب یک افزونه تیکت در نظر بگیرید، صحبت کردیم.