بهمن ۳, ۱۴۰۳ ۱۲:۳۲
اخبار جدید فرهنگی ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - 2 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

وزیر ارشاد: قانون حجاب و عفاف هنوز ابلاغ رسمی نشده است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: همان‌طور که می دانید بحث‌های مختلفی در این باره مطرح است. هنوز قانون حجاب و عفاف ابلاغ رسمی نشده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

به گزارش اخبار جدید به نقل از ایرنا،

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه قانون حجاب و عفاف هنوز ابلاغ رسمی نشده است، گفت: در دولت گفت‌وگوهای تکمیلی درباره این قانون در حال انجام است.

سیدعباس صالحی روز چهارشنبه – ۱۴ آذر- در حاشیه نشست هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اخبار دولت را طبیعتا سخنگوی دولت اعلام می‌کند. درباره قانون حجاب و عفاف و گفت‌وگوهای تکمیلی انجام می شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به این که آیا این قانون قابلیت اجرایی دارد، ابلاغ می‌شود؟ یا اجرا نمی‌شود؟، گفت: همان‌طور که می دانید بحث‌های مختلفی در این باره مطرح است. هنوز قانون حجاب و عفاف ابلاغ رسمی نشده است.

صالحی تاکید کرد: در دولت هم امروز گفت‌وگو صورت گرفت و صحبت داشتیم که گفت و گوهای تکمیلی را انجام دهیم و با یک موضع روشن‌تری در ارتباط با این قانون با مقامات تصمیم‌گیرنده گفت‌وگو صورت بگیرد.

وزیر فرهنگ درباره تعهدات وزارت ارشاد نسبت به این قانون گفت: هنوز قانون ابلاغ نشده است.

صالحی درباره اینکه لایحه عفاف و حجاب مربوط به دولت قبل بوده و دولت جدید نمی‌خواهد روی آن نظر دهد؟ گفت: طبعا بله. نسخه های مختلفی از آن مطرح است و درباره آن صحبت می‌شود. قانون که هنوز ابلاغ نشده است. طبیعتا رفت و آمدهایی بین دولت و مجلس وجود دارد در مورد اینکه چگونه می‌شود زمینه‌های اجرایی قانون را بهتر پیدا کرد و در ارتباط با پیامدهای آن موضع روشن‌تری گرفت.

وی همچنین درباره جشنواره فجر و فرش قرمز گفت: دبیرهای جشنواره‌های فجر در حال تعیین شدن هستند، شورای سیاستگذاری مشخص شده است. مراحل آن با قوت در حال انجام است، هنوز زود است که درباره فرش قرمز بگوییم.

وزیر فرهنگ درباره اینکه روزدانشجو به کدام دانشگاه می‌روید؟ گفت: اجازه بدهید بعدا خبرش را می‌دهم. برای دانشگاه و دانشجو دغدغه دارم، دغدغه‌های تحصیلی که در این گفت‌وگوها خودش را نشان می‌دهد. ما ارتباط‌هایی از قبل داشتیم و اکنون هم با دوستان دانشجو در ارتباط هستیم. این دغدغه‌ها متنوع است.

آذرماه فرصتی برای شنیدن و گفت‌وگو کردن با دانشجویان است

صالحی گفت: بخشی دغدغه‌های نسل جوان به اعتبار جوانی و بخشی هم دغدغه‌های نسل جوان تحصیل‌کرده است. این دو با هم ترکیب می‌شود در فضای نسل جوان دانشجو خود را نشان می‌دهد، دانشگاه‌های ما به عنوان آینده‌سازان اجتماعی که از این دغدغه‌های ترکیبی خیلی نکات مختلفی دارند حتما فضای آذرماه فرصتی برای شنیدن آنها و گفت‌وگو کردن با هم است.

وزیر فرهنگ درباره استعفای عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و این که در سمت جدید که مشاور شما هستند، قرار است چه مسئولیت‌هایی داشته باشند؟ گفت: همان طور که در توضیحات روابط عمومی و مصاحبه خودشان آمده بود شرایط شخصی‌ و خانوادگی وی طوری است که کار مستمر و پیوسته‌ای را نمی‌توانند داشته باشد و به عنوان مشاور از ایشان استفاده می‌شود.

صالحی افزود: ما نیازمند کارهایی در ارتباط با اصلاحات مقررات و آیین‌نامه‌های وزارت فرهنگ داریم که با توجه به تجربه‌های پیشین کلانتری در وزارت علوم و تجربه‌هایی که در این مدت در وزارت فرهنگ پیدا کردند، فرصتی فراهم می‌کند که بتوانیم از نگاه و نظر وی در حوزه اصلاحات و مقررات استفاده کنیم.

وی گفت: محسن جوادی رئیس پژوهشگاه هنر و ارتباطات به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی با حفظ سمت کار را ادامه می دهد، سابقا معاون فرهنگی بودند و با حوزه به نحو کامل آشنایی دارند و چهار سال آنجا بودند، به عنوان سرپرستی اطلاعات قبلی به کمکشان می‌آید که فضای معاونت فرهنگی، رکود و سستی پیدا نکند.

صالحی درباره اقتصاد فرهنگ و هنر گفت: اقتصاد سینما و کلا اقتصاد فرهنگ و هنر یک امر صنفی است که در فضای صنفی حرکت می کند. هر مقدار که دولت در همه حوزه ها حضور تصدی گرایانه‌اش را کمتر کند، به کمک حرکت اقتصاد آن حوزه است. طبیعتا اینکه دولت و وزارت فرهنگ بخواهند درباره به نرخ گذاری تصمیم‌گیری کند، امری نامعقول و حداقل امر قابل دفاعی نیست. گفت‌وگوهایی با خود صنف انجام می شود که یک روال طبیعی باشد.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *