بهمن ۲۹, ۱۴۰۴ ۱۵:۳۰
اخبار برگزیده ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - 12 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
سفره آنها باز هم کوچکتر خواهد شد؟

خبرهای خوشی از افزایش دستمزد کارگران نمی‌رسد

در کنار رقم اقلام خوراکی که مورد نیاز همه افراد جامعه است، باید هزینه مربوط به انرژی و اجاره مسکن و حمل و نقل و پوشاک و آموزش را هم در نظر گرفت و اگر این رقم را امسال حقوق و دستمزد به کارگران بدهند آنها دیگر حتی در چادر هم نمی‌توانند زندگی کنند.

خبرهای خوشی از افزایش دستمزد کارگران نمی‌رسد

روزنامه اعتماد نوشت:

پنجمین جلسه کمیته دستمزد شورای عالی کار با حضور نمایندگان کارفرمایی، کارگری و دولت برگزار شد و اعضای کمیته مزد دوشنبه ۲۹ بهمن ماه روی کلیات و مبانی تعیین سبد معیشت کارگران از جمله شاخص‌های زندگی، کالری‌ها و میزان گرم مصرفی به توافق رسیدند.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

محمدرضا تاجیک، نماینده کارگران در شورای عالی کار:در کنار رقم اقلام خوراکی که مورد نیاز همه افراد جامعه است، باید هزینه مربوط به انرژی و اجاره مسکن و حمل و نقل و پوشاک و آموزش را هم در نظر گرفت و اگر این رقم را امسال حقوق و دستمزد به کارگران بدهند آنها دیگر حتی در چادر هم نمی‌توانند زندگی کنند.

بیشتر بخوانید  وزیر اقتصاد: هدف اصلی دولت کاهش تورم است
مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *