اسفند ۲۲, ۱۴۰۳ ۱۶:۴۸
اخبار جدید اقتصادی ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - 6 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

بیش از ۴۰درصد مردم روی ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری می‌کنند

نرخ نفوذ رمزارزها میان کاربران ایرانی طبق گزارش سال ۱۴۰۳ مجموعه ارزدیجیتال، به نزدیک ۹۰ درصد رسیده و با پشت سر گذاشتن بازارهای ملک، سهام یا طلا، ارزدیجیتال محبوب‌ترین گزینه مردم برای سرمایه‌گذاری شده است.

سرمایه‌گذاری در بازار خودرو، املاک و مستغلات با ۷.۷ درصد رقابت نزدیکی با فارکس پیدا کرده و بازار بورس در کنار سکه و طلا به ترتیب ۲۰.۳ و ۱۶.۱ درصد میان سرمایه‌گذاران محبوبیت دارند.

اما سهم ۴۱.۹ درصدی محبوبیت ارزهای دیجیتال برای سرمایه‌گذاری قابل توجه است و به نظر می‌رسد بازارهای سنتی نتوانسته‌اند به خوبی پاسخگوی نیاز کاربران ایرانی باشند.

گردش مالی ارزهای دیجیتال در ۶ ماه معادل ۱.۸۳ درصد از کل تولید ناخالص داخلی می‌شود و امروزه ارزهای دیجیتال نزدیک به ۲۳ درصد از حجم اقتصاد دیجیتال را تشکیل می‌دهند.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *