اسفند ۲۳, ۱۴۰۳ ۰۹:۰۴
اخبار برگزیده ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - 9 دقیقه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

مسیح مهاجری: با اجرای لایحه حجاب، بی‌حجابی تشدید می‌شود

بی‌حجابی در تاریخ نظام جمهوری اسلامی، پدیده‌ای است که در دولت سیزدهم رخ داده/ با اجرای قانون مجلس، بی حجابی تشدید می شود

مسیح مهاجری در روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

مطالبه برای اجرائی شده قانون عفاف و حجاب در روزهای اخیر افزایش یافته و جمعی از زنان و مردان در قم به بعضی از مراجع تقلید مراجعه کردند و در تهران نیز در برابر بعضی مراکز حکمرانی ازجمله مجلس شورای اسلامی تجمع برگزار می‌کنند و خواستار مبارزه با بی‌حجابی از طریق به اجرا درآمدن قانون عفاف و حجاب می‌شوند.

بی‌حجابی در تاریخ نظام جمهوری اسلامی، پدیده‌ایست که در دولت سیزدهم رخ داده است. هرچند دولت کنونی خود را موظف به حل این مشکل می‌داند ولی مطالبه‌گران اولاً باید بپذیرند و اعتراف هم بکنند که دولت مطلوب خودشان مسبب بی‌حجابی بوده و ثانیاً برای جبران ضربه‌ای که در آن دولت به جامعه وارد شده با توسل به روش‌های منطقی با دولت فعلی همکاری کنند. این واقعیت روشن، ایجاب نمی‌کند مطالبه‌گران، طلبکار باشند و متوسل به بی‌قانونی شوند.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *