بهمن ۳۰, ۱۴۰۴ ۱۳:۱۳
اخبار برگزیده ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ - 10 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
آن‌ها از چه نگران هستند؟

مقایسه عراقچی با ویتکاف در رسانه‌های اسرائیل

در حال حاضر اسرائیل نگران این است که ایرانیان بخواهند در مذاکرات تعلل کرده و آن را طولانی کنند. نکته‌ای که باید مورد توجه قرار بگیرد، هویت نمایندگان ایران و آمریکا در مذاکره است.

مقایسه عراقچی با ویتکاف در رسانه‌های اسرائیل

به گزارش اخبار جدید به نقل از ایرنا؛ اسرائیل تایمز در مطلبی نوشت:

در حال حاضر اسرائیل نگران این است که ایرانیان بخواهند در مذاکرات تعلل کرده و آن را طولانی کنند. نکته‌ای که باید مورد توجه قرار بگیرد، هویت نمایندگان ایران و آمریکا در مذاکره است. در جریان مذاکرات قبل از توافق ۲۰۱۵، تیم آمریکایی توسط اشخاص نزدیک به اوباما به رهبری وندی شرمن، معاون وزیر امور خارجه وقت آمریکا و راب مالی، فرستاده ویژه برای ایران مدیریت می‌شد.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

در حال حاضر نماینده آمریکایی‌ها در مذاکرات استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ در خاورمیانه است. ویتکاف یک وکیل و تاجر موفق است و رابطه نزدیکی با ترامپ دارد، اما در مورد پرونده ایران و رویارویی با آنها متاسفانه آگاهی‌ کمی دارد. اما در طرف مقابل، سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه، کارشناس و دیپلمات باسابقه در روابط خارجی و از اعضای تیم مذاکره کننده ایران در توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ در راس تیم ایرانی حضور دارد.

بیشتر بخوانید  جزئیاتی از حضور مذاکره‌کنندگان ایرانی در دور چهارم مذاکرات با آمریکا
مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *