در شرایطی برخی اعضای شورای عالی فضای مجازی همچنان به تداوم سیاست محدودیت های اینترنتی قائل هستند که این سیاست، نه امروز بلکه سال هاست که در عمل هیچ فایده ای را نصیب کشور نکرده و نمی کند.
روزنامه خراسان نوشت: به طور مشخص نیز سوالات متعددی از سیاست گذاران در این خصوص مطرح است که جامعه پاسخی برای آن تاکنون دریافت نکرده است.
رمضانعلی سبحانی فر، نماینده ادوار مجلس و رئیس کمیسیون ارتباطات مجلس پیشین می گوید: «این سوال باید از مسئولین مربوطه پرسیده شود که درحال حاضر مشکل چیست که فیلترینگ را برطرف نمیکنید؟ آیا به دنبال نرمافزاری هستید که این محدودیتها را بردارد یا نگرانیهای عدهای خاص را لحاظ کند؟ بهانهتان برای این وقفه ایجاد شده در رفع فیلترینگ چیست؟ متولیان این موضوع باید یک بازه زمانی را مشخص و اعلام کنند که ما نرمافزاری تهیه کردهایم که هم فیلترینگ را رفع میکند وهم مردم بتوانند از این پلتفرمها استفاده کنند.»
«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»
همه آن چه مرور کردیم در شرایطی رقم می خورد که طبق نظرسنجی مرکز پژوهشهای مجلس در آذرماه گذشته، حدود ۸۱ درصد کاربران اینترنت در ایران از فیلترشکن استفاده میکنند. البته که در این نظرسنجی، ۷۸ درصد مردم از کیفیت اینترنت اعلام نارضایتی کرده بودند: ۳۴.۵ درصد کاربران «اصلا» از سرعت اینترنت راضی نیستند و ۴۳.۲ درصد، رضایت خود را «کم» توصیف کردهاند. در این میان تنها ۱۹.۸ درصد رضایت «زیاد» و ۲.۴ درصد رضایت «خیلی زیاد» از سرعت اینترنت داشتهاند.