خرداد ۳, ۱۴۰۴ ۰۱:۳۲
اخبار برگزیده ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - 3 هفته پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

پاسخ آیت‌الله مکارم درباره ارسال پیامک به پدر و شوهر بانوانی که حجاب را رعایت نمی‌کنند

در پی ارسال پیامک‌هایی به پدر، برادر یا همسر زنانی که در اماکن عمومی اصفهان حجاب شرعی را رعایت نمی‌کنند، آیت‌الله مکارم شیرازی نسبت به این رویکرد هشدار داد و تأکید کرد که چنین اقداماتی بدون طی مراحل شرعی، جایز نیست.

مکارم شیرازی

به گزارش اخبار جدید به نقل از اصلاحات نیوز؛ در پی ارسال پیامک‌هایی به پدر، برادر یا همسر زنانی که در اماکن عمومی اصفهان حجاب شرعی را رعایت نمی‌کنند، آیت‌الله مکارم شیرازی نسبت به این رویکرد هشدار داد و تأکید کرد که چنین اقداماتی بدون طی مراحل شرعی، جایز نیست.

این مرجع تقلید در پاسخ خود تأکید کرده که ابتدا باید خود فرد «با زبان خوش» مورد نهی از منکر قرار گیرد. اگر این روش تأثیری نداشت، می‌توان برای بار دوم به خود او پیام هشدار داد و اعلام کرد که در صورت ادامه بی‌حجابی، موضوع به خانواده‌اش اطلاع داده خواهد شد.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

تنها در صورتی که تمامی این مراحل بی‌نتیجه باشد و راه دیگری برای نهی از منکر وجود نداشته باشد یا قانون رسمی کشور چنین رفتاری را مجاز بداند ـ به شرط آنکه فرد از این قانون آگاه باشد ـ اطلاع دادن به خانواده می‌تواند توجیه شرعی پیدا کند.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *