بهمن ۹, ۱۴۰۴ ۲۲:۰۲
اخبار جدید بین الملل ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - 8 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

آمریکا رسما هواپیمای مجلل و اهدایی قطر به ترامپ را پذیرفت

ایالات متحده آمریکا یک فروند هواپیمای جت بوئینگ ۷۴۷ را به عنوان هدیه‌ای از سوی دولت قطر پذیرفته است و نیروی هوایی آمریکا مأمور شده تا این هواپیما را به‌سرعت برای استفاده به عنوان «ایرفورس وان» جدید، یعنی هواپیمای رسمی رئیس‌جمهور، ارتقاء دهد.

آمریکا رسما هواپیمای مجلل و اهدایی قطر به ترامپ را پذیرفت

به گزارش همشهری آنلاین بر اساس گزارش اولیه روزنامه نیویورک تایمز، وزیر دفاع آمریکا، این هواپیمای ۴۰۰ میلیون دلاری را پذیرفته و به نیروی هوایی دستور داده تا روند ارتقاء و آماده‌سازی آن را تسریع کند.

با این حال، کارشناسان حقوقی نسبت به ابعاد قانونی دریافت هدایا از سوی دولت‌های خارجی هشدار داده‌اند؛ قوانینی که برای مقابله با فساد و جلوگیری از نفوذ نامناسب طراحی شده‌اند.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

قطر نگرانی‌ها درباره این معامله را بی‌اساس دانسته و ترامپ نیز در واکنش به انتقادات اخلاقی، گفته است که احمقانه خواهد بود اگر این هواپیما را نپذیریم.

رسانه‌هایی همچون بلومبرگ، سی‌بی‌اس نیوز و سی‌ان‌بی‌سی نیز این خبر را با استناد به سخنگوی پنتاگون تأیید کرده‌اند.

بیشتر بخوانید  معافیت موقت خودروسازان آمریکایی از تعرفه‌های سنگین ترامپ
مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *