تیر ۲۰, ۱۴۰۴ ۰۸:۵۹
اخبار جدید اجتماعی و حوادث ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - 1 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

برخورد قاطع پلیس با هرگونه دستکاری و تغییر وضعیت خودرو

رئیس پلیس راه استان مازندران از برخورد قاطع پلیس با هرگونه دستکاری و تغییر وضعیت خودرو خبر داد.

برخورد قاطع پلیس با هرگونه دستکاری و تغییر وضعیت خودرو

رئیس پلیس راه استان مازندران از برخورد قاطع پلیس با هرگونه دستکاری و تغییر وضعیت خودرو خبر داد.

سرهنگ هادی عبادی سه‌شنبه ۶ خرداد گفت: در پی انتشار تصاویر و فیلم‌های تبلیغاتی در فضای مجازی مبنی بر آزاد بودن نصب محصولات پنوماتیک، تجهیزات پلیسی غیرمجاز، سامانه‌های صوتی غیرمتعارف، تغییر در سیستم اگزوز، ایجاد آلودگی صوتی و شایعاتی درباره عدم برخورد پلیس با این تخلفات، پلیس راه استان مازندران تأکید کرد که این ادعاها کذب محض است.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

رئیس پلیس راه استان مازندران، تصریح کرد: تبلیغات عادی شدن دستکاری خودرو و استاندارد وسائل نقلیه صرفاً برای گمراه کردن مردم است و پلیس با هرگونه تغییر در وضعیت فنی و ظاهری خودرو برخورد خواهد کرد.

به گزارش اخبار جدید به نقل از ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ عبادی خاطرنشان کرد: این برخوردها شامل اعمال جریمه، توقیف و الزام رانندگان به برداشتن تجهیزات غیرمجاز از خودروها و برگرداندن به وضعیت استاندارد بوده است.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *