بهمن ۲۴, ۱۴۰۴ ۰۶:۲۸
اخبار برگزیده ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - 8 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

فاطمه مهاجرانی: دولت مصمم به بازگشت اتباع غیرمجاز است

سخنگوی دولت گفت: توجه دولت بر این است که اتباع غیرمجاز را به کشورشان برگرداند و طبق قوانین به اتباع مجاز اجازه اقامت داده می‌شود.

فاطمه مهاجرانی: دولت مصمم به بازگشت اتباع غیرمجاز است

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص موضوع اتباع و مشکلاتی که برای اتباع مجاز افغانستانی به‌وجود آمده است، اظهار کرد: یقیناً دولت موضوع اتباع مجاز [افغانستانی] را از اتباع غیرمجاز [افغانستانی] تفکیک می‌کند؛ در این زمینه توجه دولت بر این است که اتباع غیرمجاز را به کشورشان برگرداند و طبق قوانین به اتباع مجاز اجازه اقامت داده شود.

وی در پاسخ به سوال دیگری خبرنگار مهر در خصوص ارائه آماری از اتباع مجاز و غیر مجاز خواستار آن شد که با وزارت کشور بررسی‌های لازم را به عمل آورد و بعداً آن را اعلام کند.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

بیشتر بخوانید  صحبت های حجت‌ الاسلام‌ و المسلمین حسن روحانی در کارناوال پنچ شنبه‌های افتتاح دولت دوازدهم
مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *