تیر ۲۴, ۱۴۰۴ ۰۶:۴۴
اخبار جدید اجتماعی و حوادث ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - 4 هفته پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

برای تسهیل تردد خودروها پرداخت عوارض موقتا حذف شد

سخنگوی وزارت راه و شهرسازی با اشاره به وضعیت ترافیکی در محورهای شمالی کشور تصریح کرد: ترافیک سنگین در آزادراه تهران – شمال عمدتاً به دلیل گره ترافیکی در محدوده سیاه‌بیشه است که نیروهای راهداری و پلیس راه در محل حضور داشته و در حال مدیریت شرایط برای روان‌سازی جریان عبور و مرور هستند.

سخنگوی وزارت راه و شهرسازی از حذف موقت پرداخت عوارض در خروجی‌های غیرالکترونیک با هدف تسهیل رفت‌وآمد خودروها و جلوگیری از توقف‌های غیرضروری خبر داد.
به گزارش اخبار جدید به نقل از ایرنا، مجید اخوان شامگاه سه شنبه با اشاره به تصمیم اتخاذشده در جلسه‌ای با حضور وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: در راستای روان‌سازی تردد در مسیرهای پرترافیک، پرداخت عوارض در برخی ایستگاه‌های غیرالکترونیک به‌صورت موقت لغو شده و هموطنان می‌توانند بدون توقف و پرداخت وجه از این مسیرها عبور کنند.
سخنگوی وزارت راه و شهرسازی همچنین با اشاره به وضعیت ترافیکی در محورهای شمالی کشور تصریح کرد: ترافیک سنگین در آزادراه تهران – شمال عمدتاً به دلیل گره ترافیکی در محدوده سیاه‌بیشه است که نیروهای راهداری و پلیس راه در محل حضور داشته و در حال مدیریت شرایط برای روان‌سازی جریان عبور و مرور هستند.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *