اسفند ۱, ۱۴۰۴ ۰۶:۳۶
اخبار جدید فناوری ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - 8 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

محدودیت اینترنت در ایران و اتصال به شبکه داخلی

وزارت ارتباطات: با تصمیم مراجع ذی‌صلاح، موقتا محدویت هایی در دسترسی کاربران به شبکه اینترنت اعمال گردیده / دشمن متجاوز، از شبکه‌ی ارتباطی کشور برای اهداف نظامی و تهدید جان و مال مردم مظلوم سوء استفاده‌ می کند.

محدودیت اینترنت در ایران و اتصال به شبکه داخلی

در ایران از حدود ساعت 16 دیروز چهارشنبه قطع و شبکه داخلی (معروف به اینترنت ملی) برقرار شد. این اقدام از سوی وزارت ارتباطات ایران انجام شد.

قطع اینترنت تا 8 صبح امروز پنجشنبه ادامه دارد.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

وزارت ارتباطات با اعلام قطع اینترنت ، دلیل این اقدام را جلوگیری از سوء استفاده دشمنان گفته است.

متن کامل اطلاعیه وزارت ارتباطات به این شرح است:

به اطلاع مردم شریف ایران می‌رساند؛ پیرو اطلاعیه‌ی قبلی و با عنایت به تداوم شرایط ویژه کشور، و با توجه به سوء استفاده‌ی دشمن متجاوز، از شبکه‌ی ارتباطی کشور برای اهداف نظامی و تهدید جان و مال مردم مظلوم، با تصمیم مراجع ذی‌صلاح، موقتا محدویت هایی در دسترسی کاربران به شبکه اینترنت اعمال گردیده است.

بدیهی است دسترسی به خدمات ارتباطی عمومی و سکوهای خدماتی داخلی برقرار بوده و تلاش برای حفظ کیفیت خدمات به مردم عزیزمان به صورت پیوسته ادامه دار.

بیشتر بخوانید  آخرین وضعیت فعالیت استارلینک در ایران
مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *