تیر ۱۷, ۱۴۰۴ ۰۸:۲۲
اخبار برگزیده ۰۵ تیر ۱۴۰۴ - 2 هفته پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

واکنش گروسی به تعلیق همکاری ایران با آژانس

«همکاری ایران با این آژانس یک الزام است. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، از لحظه شروع خصومت‌ها، امکان بازرسی تجهیزات هسته‌ای ایران را از دست داده است. من نمی‌خواهم این تصور را ایجاد کنم که این مواد و تجهیزات گم شده یا پنهان شده‌اند.»

گروسی به تعلیق همکاری ایران با آژانس واکنش نشان داد

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به طرح مجلس ایران برای تعلیق همکاری این کشور با آژانس گفت: «همکاری ایران با این آژانس یک الزام است.»

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌و‌گو با شبکه فرانسوی به تصمیم ایران مبنی بر تعلیق همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی واکنش نشان داد.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

او در گفت‌و‌گو با شبکه ۲ فرانسه اظهار داشت: «همکاری ایران با این آژانس یک الزام است.»

گروسی همچنین در پاسخ به سوالی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران مدعی شد: «آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، از لحظه شروع خصومت‌ها، امکان بازرسی تجهیزات هسته‌ای ایران را از دست داده است. من نمی‌خواهم این تصور را ایجاد کنم که این مواد و تجهیزات گم شده یا پنهان شده‌اند.»

او افزود: «به محض اینکه خصومت‌ها متوقف شوند و مهمتر از همه، با توجه به حساسیت پیرامون این مواد، معتقدم که به نفع همه است که بتوانیم فعالیت‌های خود در ایران را در اسرع وقت از سر بگیریم.»

گروسی در پاسخ به سوالی در مورد ادعای «دونالد ترامپ» مبنی بر اینکه برنامه هسته‌ای ایران توسط حملات ایالات متحده «دهه‌ها» به تأخیر افتاده است، گفت: «من به این رویکرد زمانی به سلاح‌های کشتار جمعی اعتماد زیادی ندارم. حدس می‌زنم این یک ارزیابی سیاسی است.»

او روز چهارشنبه با «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه، دیدار کرد.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *