آبان ۲۴, ۱۴۰۴ ۱۰:۴۲
اخبار برگزیده ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 4 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

پزشکیان: به دنیا نشان دهیم که دنبال صلح و آرامش هستیم

پزشکیان با بیان اینکه هر یک از این مسئولان می‌توانند با توجه به اختیارات خود، نقش موثری در بهبود وضعیت کشور ایفا کنند، گفت: این تصور که تنها رئیس‌جمهور می‌تواند تغییرات اساسی ایجاد کند، نادرست است. هر یک از مسئولان در سطوح مختلف می‌توانند با دغدغه‌های مشابه، اقدامات مؤثری انجام دهند.

پزشکیان: به دنیا نشان دهیم که دنبال صلح و آرامش هستیم

رئیس‌جمهور با بیان اینکه هر یک از این مسئولان می‌توانند با توجه به اختیارات خود، نقش موثری در بهبود وضعیت کشور ایفا کنند، گفت: شما دیپلمات هستید و باید روش‌هایی که می‌توان گفت‌وگو کرد و مشکلات را حل کرد پیدا کنیم و به دنیا نشان دهیم که به دنبال صلح هستیم و به دنبال آرامش هستیم. 

 

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

به گزارش ایلنا، مسعود پزشکیان در نشست وزیر امور خارجه و با مدیران و معاونان این وزارتخانه که صبح امروز برگزار شد، گفت: در جنگ ۱۲ روزه کار بسیار بزرگی از سوی وزارت خارجه و دکتر عراقچی صورت گرفت. 

 

وی ادامه داد: اینکه کشورهای همسایه این حملات را محکوم کردند کار ساده‌ای نیست به هر حال این‌ها تحت تاثیر فشار آمریکا و اروپا هستند. 

 

رئیس‌جمهور یادآور شد: برای من تصورش امکان‌پذیر نبود که همه مردم در این بمباران به این شکل حمایت کنند حتی کسانی که معترض بودند اگر همراهی نکردند حرفی هم نزدند و افرادی که ما اذیت‌شان کرده بودیم آمدند و همراهی کردند و این خیلی مهم است. این نشان داد همه کسانی که در این کشور هستند دلشان برای این آب و خاک می‌تپد. حتی افرادی بودند که علیرغم اینکه در زندان بودند و یا در خارج از کشور بودند ایستادند و از کشور دفاع و این حملات را محکوم کردند، باید این را قدر بدانیم. 

 

وی ادامه داد: شما دیپلمات هستید و باید روش‌هایی که می‌توان گفت‌وگو کرد و مشکلات را حل کرد پیدا کنیم و به دنیا نشان دهیم که به دنبال صلح هستیم و به دنبال آرامش هستیم و ما باید با کشورهای دیگر به ویژه کشورهای همسایه فعالیت‌مان را در تمام جوانبی که امکان آن وجود دارد از جمله فرهنگی، سیاسی و علمی گسترش دهیم. 

 

پزشکیان با بیان اینکه هر یک از این مسئولان می‌توانند با توجه به اختیارات خود، نقش موثری در بهبود وضعیت کشور ایفا کنند، گفت: این تصور که تنها رئیس‌جمهور می‌تواند تغییرات اساسی ایجاد کند، نادرست است. هر یک از مسئولان در سطوح مختلف می‌توانند با دغدغه‌های مشابه، اقدامات مؤثری انجام دهند. 

 

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: اختیارات به استانداری‌ها و وزرا داده شده است، اما در برخی موارد نیاز به اصلاحات وجود دارد. ما باید با همکاری یکدیگر نقاط ضعف را شناسایی و برطرف کنیم.

 

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

bento4d

bento4d

bento4d

situs slot