اسفند ۲, ۱۴۰۴ ۰۲:۵۵
اخبار برگزیده ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - 7 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

پزشکیان: دختر بی حجابی که ما برخورد بدی با او کرده بودیم در جنگ از رهبری، ایران و کشور دفاع می کرد

اقتصادنیوز: رئیس جمهور گفت: در جنگ ۱۲ روزه حتی کسانی که در زندان بودند پای دفاع از ایران ایستادند، گفت: برای من غیر قابل تصور بود که در خیایان کسانی را می دیدم که پلاکارد در دست شعار جانم فدای رهبر می دادند اما ما برخورد بدی با او کرده بودیم.

پزشکیان: دختر بی حجابی که ما برخورد بدی با او کرده بودیم در جنگ از رهبری، ایران و کشور دفاع می کرد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، «مسعود پزشکیان» صبح شنبه ۱۸ مردادماه ۱۴۰۴ به مناسبت روز خبرنگار ضمن بازدید از شبکه خبر صدا و سیما که در جنگ ۱۲ روزه مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت، در گفت و گویی با بیان اینکه رسانه صدای مردم است، تاکید کرد: خبرنگاران بسیار آگاهی داریم که صدای مظلومیت مردم در تجاوز صهیونیست‌ها را به گوش جهانیان می‌رسانند.

رئیس جمهور با بیان اینکه رسانه می تواند تفاوت ها را روشن، شفاف و صریح بگوید، اظهار داشت: در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا، رسانه ملی عامل انسجام، وحدت و دفاع همه جانبه ملت ایران در مقابل این تجاوز بود.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

پزشکیان با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی با هدایت و حمایت آمریکا به ایران حمله کرد،و این حمله در واقع در راستای اهداف آمریکا انجام شد، گفت: دشمنان با حملات کور و ترور فرماندهان نظامی ، دانشمندان و مردم بی دفاع کشور به دنبال ایجاد هرج و مرج در ایران بودند اما ملت با حضور درصحنه و مقاومت خود پیروز این میدان شد.

بیشتر بخوانید  آیفون 17 پرو مکس رونمایی شد؛ نگاهی به مشخصات و ویژگی‌ها

رئیس جمهور افزود: در جنگ ۱۲ روزه حتی کسانی که در زندان بودند پای دفاع از ایران ایستادند، گفت: برای من غیر قابل تصور بود که در خیایان کسانی را می دیدم که پلاکارد در دست شعار جانم فدای رهبر می دادند اما ما برخورد بدی با او کرده بودیم، دختر کاملا بی حجابی که ما او را قبول نداریم، از رهبر، ایران و کشور دفاع می کرد، باید اختلاف سلیقه ها و تفاوت ها را بپذیریم و به آن لقب دشمنی ندهیم.

ادامه دارد…

 

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *