اسفند ۴, ۱۴۰۴ ۱۸:۱۹
اخبار جدید گوناگون ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - 7 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

اخذ وجه غیرقانونی در مدارس تهران؛ آموزش و پرورش هشدار داد!

مدیرکل آموزش و پرورش تهران گفت: «سال گذشته ما حدود ۵۴ هزار معلم در مدارس دولتی داشتیم. به این تعداد، نزدیک به صد هزار معلم در مدارس غیردولتی نیز اضافه می‌شود. در تهران هیچ کلاسی بدون معلم نخواهیم داشت.»

اخذ وجه غیرقانونی در مدارس تهران؛ آموزش و پرورش هشدار داد!

نشست خبری مجید پارسا رئیس آموزش و پرورش شهر تهران صبح امروز ۲۰ مردادماه برگزار شد. 

مجید پارسا، گفت:  سال تحصیلی جدید هنوز ثبت‌نام نهایی نشده اما سال گذشته ما یک میلیون و دویست و هشتاد هزار دانش‌آموز و حدود ۵۴ هزار معلم در مدارس دولتی داشتیم. به این تعداد، نزدیک به صد هزار معلم در مدارس غیردولتی نیز اضافه می‌شود. در تهران هیچ کلاسی بدون معلم نخواهیم داشت. 

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

وی افزود: بیشترین تخلفات در بازرسی‌ها مربوط به اخذ وجه غیرقانونی است؛ مدارس دولتی اجازه دریافت شهریه در ایام ثبت‌نام را ندارند و در مدارس غیر دولتی نیز تخلفات مربوط به مازاد شهریه با دقت بررسی می‌شود. امروز در شورای نظارت دو رای عزل مدیریت صادر شد و تخلفات به صورت جدی پیگیری می‌شود.

 

بیشتر بخوانید  طرح انتقال آب دریای خزر کنسل شد
مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *