اسفند ۱, ۱۴۰۴ ۰۰:۰۹
اخبار جدید سیاسی ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - 6 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

گفتگوی عراقچی و وزیر خارجه مصر درباره طرح «اسرائیل بزرگ» و بحران غزه

وزیر امور خارجه کشورمان و بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر، در یک گفتگوی تلفنی در خصوص تحولات منطقه رایزنی و تبادل نظر کردند.

گفتگوی عراقچی و وزیر خارجه مصر درباره طرح «اسرائیل بزرگ» و بحران غزه

آفتاب‌‌نیوز :

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان و بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر، در یک گفتگوی تلفنی در خصوص تحولات منطقه رایزنی و تبادل نظر کردند.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

دو طرف در این گفتگو، با ابراز نگرانی شدید از ادامه نسل‌کشی در غزه، طرح غیرقانونی و جنایت‌کارانه رژیم صهیونیستی برای اشغال نظامی شهر غزه و کوچاندن اجباری ساکنان آن را شدیداً محکوم کرده و ضرورت توقف فوری نسل‌کشی و ورود فوری کمک‌های بشردوستانه به این باریکه را مورد تاکید قرار دادند.

وزیر امور خارجه مصر، گزارشی از آخرین وضعیت تلاش‌های این کشور و قطر برای برقراری آتش‌بس در غزه ارائه کرد.

عراقچی همچنین با اشاره به نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی برای بررسی تحولات فلسطین و غزه که به درخواست رسمی جمهوری اسلامی ایران و برخی دیگر از اعضای سازمان هفته آینده در جده برگزار خواهد شد، این نشست را فرصتی برای هماهنگی مواضع و اتخاذ اقدامات عملی برای کمک به مردم مظلوم فلسطین و مقابله با سیاست‌های جنگ‌افروزانه رژیم صهیونیستی به‌ویژه طرح خطرناک موسوم به اسرائیل بزرگ برای اشغال سرزمین‌های اسلامی-عربی دانست.

بیشتر بخوانید  بازیگران هالیوودی خواستار آتش بس در غزه شدند

 

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *