بهمن ۲۹, ۱۴۰۴ ۱۷:۰۰
ویژه ۰۲ شهریور ۱۴۰۴ - 6 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

رهبر انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه‌دار شود

رهبر معظم انقلاب اسلامی بر اینکه «سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه‌دار شود»، تأکید کردند.

رهبر انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه‌دار شود

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز دوم شهریورماه در سالروز شهادت امام رئوف حضرت علی‌بن موسی‌الرضا (ع) در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، با تبیین نکات مهمی درباره مسائل روز تأکید کردند: دشمنان ایران از «ایستادگی و اتحاد مقتدرانه ملت، مسئولان و نیروهای مسلح» و «تحمل شکست سخت در حملات نظامی» فهمیده‌اند که ملت ایران و نظام اسلامی را نمی‌توان با جنگ به زانو درآورد و گوش به‌فرمان کرد. 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مقام معظم رهبری، رهبر انقلاب ادامه دادند: بنابراین، اکنون این هدف را با «ایجاد اختلاف در کشور» دنبال می‌کنند که در مقابل، همه مردم و مسئولان و صاحبان حرف و قلم باید با همه وجود سپر پولادین اتحاد مقدس و عظیم ملی را حفظ و تقویت کنند. 

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

ایشان همچنین در مورد خواسته‌های توهین‌آمیز آمریکا، تاکید کردند: ملت ایران در برابر خواسته اهانت‌آمیز آمریکا برای گوش به فرمانی، با قدرت می‌ایستد. 

بیشتر بخوانید  FATF با مجوز رهبری قرار است دوباره بررسی شود، نباید فضا را ملتهب کرد

️رهبر انقلاب افزودند: همه باید از خدمتگزاران کشور به ویژه رئیس جمهور پرتلاش حمایت کنند.

 

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *