تیر ۶, ۱۴۰۵ ۰۹:۲۳
اخبار جدید خودرو ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ - 10 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

صنعت خودرو با وجود ادعای خودکفایی، به واردات وابسته است

عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس، بابیان‌اینکه در کشور هنوز خودروی کاملا ملی تولید نشده و با واردات قطعات نسبت به مونتاژ خودرو اقدام شده است، گفت: مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در قالب پژوهشی علمی اثبات کرده است که صنعت خودروی ایران با وجود ادعای خودکفایی، وابستگی به واردات دارد و به جای ارزآوری، با تراز منفی ارزی مواجه شده است.

صنعت خودرو با وجود ادعای خودکفایی، به واردات وابسته است

به گزارش تجارت نیوز، مصطفی پوردهقان اردکانی در رابطه با وضعیت ارزآوری صنعت خودروسازی کشور، گفت: ما از همان روزی که خودروسازان ادعا کردند خودروی ملی تولید کرده‌اند به آقایان تذکر دادیم که عمده قطعات تولیدات ایران خودرو و سایپا از دیگر کشورها وارد می‌شود و فقط یک علامت برند محصول داخلی روی آنها نصب و تحت عنوان خودروی ملی عرضه می‌کنند.

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: هم‌اکنون مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در قالب پژوهشی علمی اثبات کرده است که صنعت خودروی ایران با وجود ادعای خودکفایی، وابستگی به واردات دارد و به جای ارزآوری، با تراز منفی ارزی مواجه شده است. این گزارش علمی نشان می‌دهد مقایسه صادرات و واردات خودرو حاکی از این است که ارزی که به واردات خودروها تخصیص یافته است بیشتر از ارز حاصل از صادرات است.

عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: ما باید حتما بازار خودرو را اصلاح کنیم و به سمتی برویم که اگر قرار است در این حوزه از تولیدکنندگان حمایت کنیم، لازم است درب کشور به روی تکنولوژی‌ها و خودروهای جدید و شرکت‌ها و بنگاه‌های به‌روز خودروسازی جهان گشوده شود تا یک اشتراکات اقتصادی شکل بگیرد که در کنار تولیدات داخلی بتوانیم واردات هم داشته باشیم تا قیمت خودروهای داخلی کاهش و کیفیت آنها ارتقاء یابد

بیشتر بخوانید  خودروسازان چقدر از گرانی سود کردند؟

منبع: خانه ملت

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *