بهمن ۲۵, ۱۴۰۴ ۰۷:۵۷
اخبار برگزیده ۲۸ شهریور ۱۴۰۴ - 5 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

آنفلوانزا در راه است؛ چه کسانی باید واکسن بزنند؟

یادگاری به گروه‌های در اولویت تزریق واکسن آنفلوانزا اشاره کرد و افزود: مادران باردار یا زنانی که قصد بارداری دارند، حتمان این واکسن را تزریق کنند.

آنفلوانزا در راه است؛ چه کسانی باید واکسن بزنند؟

داود یادگاری، رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: هر سال با شروع فصل پاییز، شاهد شیوع آنفلوانزا هستیم که لازم است برای ایمنی در مواجهه با این ویروس، واکسن بزنیم.

به گزارش مهر، وی با اشاره به کمبود واکسن آنفلوانزا، توصیه کرد گروه‌های خاص حتماً این واکسن را تزریق کنند تا از عارضه‌های شدید این ویروس فصلی در امان باشند.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

یادگاری به گروه‌های در اولویت تزریق واکسن آنفلوانزا اشاره کرد و افزود: مادران باردار یا زنانی که قصد بارداری دارند، حتمان این واکسن را تزریق کنند.

وی تاکید کرد: تزریق این واکسن در دوران بارداری بی خطر است.

یادگاری به سایر افرادی که توصیه می‌شود حتماً واکسن آنفلوانزا را تزریق کنند، اشاره کرد و گفت: افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند، به خصوص بیماران قلب و عروق، فشارخون، افرادی که خیلی چاق هستند و کودکان زیر ۵ سال اگر شرایط تزریق واکسن را دارند.

بیشتر بخوانید  ترامپ مصاحبه شمخانى را بازنشر كرد

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار داشت: کودکان زیر ۹ سال اگر برای اولین بار است که می‌خواهند واکسن آنفلوانزا بزنند، حتماً دو نوبت به فاصله یک ماه، تزریق کنند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر

آقای آقاسی، این ژست برای سلامتی‌تان خوب نیست

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *