بهمن ۲۹, ۱۴۰۴ ۲۱:۳۷
اخبار جدید ورزشی ۲۸ شهریور ۱۴۰۴ - 5 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

امین میرزازاده قهرمان کشتی فرنگی سنگین وزن جهان شد

دو طلا و یک نقره برای کشتی فرنگی ایران؛ شاهکار حسن رنگرز

امین میرزازاده قهرمان کشتی فرنگی سنگین وزن جهان شد

عصر ایران- شب دوم رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان برای ایران با یک نمایش تاریخی همراه بود؛ جایی که غلامرضا فرخی در اولین تجربه جهانی‌اش خوش درخشید و با پیروزی ۴ بر صفر مقابل حریف گرجستانی در فینال وزن ۸۲ کیلوگرم، نخستین طلای ایران را کسب کرد. این برد علاوه بر ثبت افتخاری بزرگ، انتقام شکست هم‌تیمی‌اش پیام احمدی برابر نماینده گرجستان را نیز گرفت.

در وزن ۵۵ کیلوگرم، پیام احمدی که تا فینال پیشرویی درخشان داشت، در جدالی پرهیجان ۹ بر ۷ مغلوب کشتی‌گیر گرجستان شد و با مدال نقره به کار خود پایان داد.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

علیرضا عبدولی در وزن ۷۷ کیلو فرصت رسیدن به مدال برنز را از دست داد؛ او در دیدار رده‌بندی ۶ بر ۳ برابر احمت ایلماز از ترکیه شکست خورد و پنجم شد.

دومین طلای شب اما به نام امین میرزازاده ثبت شد؛ سنگین‌وزن توانمند ایران در فینال برابر کشتی‌گیر مجارستانی ۷ بر ۲ پیروز شد و برای دومین بار قهرمانی جهان را تجربه کرد.

بیشتر بخوانید  سپاهان هم به کورس بالانشینان ملحق شد

✨ نتیجه شب دوم:

  • 🥇 غلامرضا فرخی (طلای ۸۲ کیلو)

  • 🥇 امین میرزازاده (طلای ۱۳۰ کیلو)

  • 🥈 پیام احمدی (نقره ۵۵ کیلو)

  • 🏅 علیرضا عبدولی (مقام پنجم ۷۷ کیلو)

📌 ایران حالا با دو طلا و یک نقره، شب دوم را درخشان پشت سر گذاشت.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر

اثرات مکانیزم ماشه بر اقتصاد ایران چیست؟

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *