اسفند ۱, ۱۴۰۴ ۰۵:۰۳
اخبار جدید گوناگون ۰۴ مهر ۱۴۰۴ - 5 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

آغاز ثبت‌نام حج تمتع از این تاریخ

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت از پیش‌ثبت‌نام‌های حج ۱۴۰۵ از نیمه دوم مهرماه خبر داد.

آغاز ثبت‌نام حج تمتع از این تاریخ

بیست و هفتمین نشست هم‌افزایی نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و نمایندگان بیوت مراجع عظام تقلید پنجشنبه(سوم مهرماه) در سالن جلسات ساختمان نمایندگی ولی‌فقیه در امور حج و زیارت در شهر مقدس قم برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این نشست، نواب، نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت گزارشی از آخرین وضعیت برنامه‌های حج سال ۱۴۰۵ و عمره مفرده ارائه کرد و با اشاره به روند اجرای عمره، اظهار کرد: عمره وارد مرحله دوم اجرایی خود شده است. در مرحله نخست، روزانه دو پرواز از ایران به عربستان اعزام می‌شد و هم‌اکنون، این تعداد به چهار پرواز در روز افزایش یافته که معادل اعزام روزانه حدود ۱۰۰۰ زائر است.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت با تأکید بر رضایت‌بخش بودن روند اجرایی عمره افزود: اقدامات مؤثری برای کاهش هزینه‌های عمره انجام شده و با تلاش‌های صورت‌گرفته و صرفه جویی های انجام شده، هزینه این سفر معنوی در سال جاری از آنجه معمولا باید می‌بود کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید  گروه هکری IRLeaks سایت حج و زیارت را هک کرد

نواب در ادامه از آغاز ثبت‌نام‌های حج تمتع سال ۱۴۰۵ از دو هفته آینده خبر داد و اعلام کرد: مقدمات لازم برای اجرای این عملیات در حال انجام است و پیش‌ثبت‌نام‌های حج پیش رو از نیمه دوم مهرماه آغاز خواهد شد.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *