اسفند ۵, ۱۴۰۴ ۱۰:۳۹
اخبار جدید سیاسی ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - 4 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

عذرخواهی سردار صفوی از خانواده هاشمی رفسنجانی

یحیی رحیم صفوی در حاشیه مراسم تشییع پیکر سردار علیرضا افشار گفته بود: امیدوار هستیم که خداوند مرگ ما را هم یک مرگ خوب قرار بدهد. من خودم دلم نمی‌خواهد در رختخواب و در استخر و این چیز‌ها بمیرم

عذرخواهی سردار صفوی از خانواده هاشمی رفسنجانی

 اقتصاد۲۴- سردار رحیم صفوی از خانواده مرحوم هاشمی رفسنجانی عذرخواهی کرد. 

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

بر اساس شنیده‌های موثق، در پی برخی برداشت‌های غیرواقع رسانه‌ای از سخنان اخیر سرلشکر رحیم صفوی، ایشان در گفت‌وگویی صمیمانه با خانواده مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، ضمن یادآوری نقش تاریخی و تأثیرگذار آن فقید، بر اهمیت حفظ حرمت بزرگان انقلاب و تقویت همدلی در فضای عمومی تأکید کرد.

گفتنی است یحیی رحیم صفوی در حاشیه مراسم تشییع پیکر سردار علیرضا افشار گفته بود: امیدوار هستیم که خداوند مرگ ما را هم یک مرگ خوب قرار بدهد. من خودم دلم نمی‌خواهد در رختخواب و در استخر و این چیز‌ها بمیرم؛ از خدا می‌خواهیم یک شهادت خیلی خوب و آنی مثل حاج قاسم سلیمانی مثل سیدحسن نصرالله مثل این شهدای اخیر سردار رشید، محمد باقری داشته باشیم.

این سخنان وی، بازتاب منفی فراوانی داشت و محسن هاشمی، فرزند مرحوم آیت الله هاشمی در یادداشتی در واکنش به این طعنه نوشت: در «استخر» هم می‌توان شهید شد.

منبع: تابناک
بیشتر بخوانید  حمله حسین شریعتمداری به پزشکیان: مشاورانت نفوذی و جاسوس‌اند

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *