اسفند ۱, ۱۴۰۴ ۰۴:۱۶
اخبار برگزیده ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - 4 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

اظهارات علی شمخانی بعد از انتشار فیلم عروسی دخترش

شمخانی گفت: ما همه سوار بر کشتی‌ای هستیم که شهدای انقلاب اسلامی به آب انداخته‌اند و حیف است که خدای ناکرده با اختلافات ما، در این کشتی نقطه ضعف و سوراخی پیدا شود.

اظهارات علی شمخانی بعد از انتشار فیلم عروسی دخترش

اقتصاد۲۴– نماینده فرماندهی کل قوا در شورای عالی دفاع با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام داخلی گفت: ما همه سوار بر کشتی‌ای هستیم که شهدای انقلاب اسلامی به آب انداخته‌اند.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

دریابان علی شمخانی نماینده فرماندهی کل قوا در شورای‌عالی دفاع در گفت‌و‌گو با ایسنا با اشاره به اظهارات اخیر رئیس جمهوری مبنی بر اینکه «ما از آمریکا و اسرائیل نمی‌ترسیم، بلکه از دعوا و اختلافات داخلی می‌ترسیم و اگر همه با هم باشیم، بر همه مشکلات غلبه می‌کنیم» تاکید کرد: توصیه‌ام به جریانات داخلی این است که همه باید تحت ولایت رهبری، متحد باشیم؛ چرا که دشمن به دنبال آن است که تک تک ما را گیر بیاورد و اساس کشور را دچار اختلال کند.

وی اظهار کرد: ما همه سوار بر کشتی‌ای هستیم که شهدای انقلاب اسلامی به آب انداخته‌اند و حیف است که خدای ناکرده با اختلافات ما، در این کشتی نقطه ضعف و سوراخی پیدا شود.

منبع: ایسنا

بیشتر بخوانید  روایت دریادار شمخانی از لحظات اولیه ترورش توسط اسرائیل
مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *