بهمن ۱۳, ۱۴۰۴ ۲۱:۱۵
اخبار جدید سیاسی ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - 2 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

حمایت سرپرست ستاد امر به معروف از طالبی دارستانی

اقتصادنیوز: سرپرست ستاد امر به معروف و نهی از منکر به برخوردهای نهادی با طالبی دارستانی واکنش نشان داد.

حمایت سرپرست ستاد امر به معروف از طالبی دارستانی

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، محمد حسین طاهری آکردی، سرپرست ستاد امر به معروف و نهی از منکر، نسبت به برخورد «نهادی خاص» با افرادی که او آنها را «مطالبه‌گران انقلابی» نامبده، واکنش نشان داد.

خبر مرتبط

اولین واکنش طالبی دارستانی پس از شایعه سکته کردن در پی احضار به دادسرا

اقتصادنیوز: مهری طالبی دارستانی در واکنش به شایعه سکته‌اش، ضمن تکذیب خبر، از پیگیری مطالبات خود پس از بهبودی کامل خبر داد و از همه کسانی که در روزهای اخیر جویای احوال او بودند، قدردانی کرد.

وی نوشت: «درباره برخورد نهادی خاص با برخی مطالبه‌گران انقلابی، لازم به ذکر است که ستاد جهت حمایت قانونی از آمران، علاوه بر ارسال نامه‌های تبیینی، ارتباط با برخی مقامات را جهت دفاع از آمران انقلابی شروع کرده است. ستاد اجازه نخواهد داد سوءتفاهمات سبب محکومیت انقلابیونی شود که بخاطر دغدغه‌های دینی وارد عرصه جهاد شده‌اند».

بیشتر بخوانید  اظهارات عجیب مومن‌نسب درباره انتخابات

حمایت سرپرست ستاد امر به معروف از طالبی دارستانی

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *