بهمن ۳۰, ۱۴۰۴ ۱۹:۲۳
اخبار جدید اجتماعی و حوادث ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - 2 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

۶ پرواز ورودی و خروجی فرودگاه اهواز دچار اخلال شد

سامانه اطلاعات پرواز فرودگاه بین‌المللی شهید قاسم سلیمانی اهواز، از اخلال در ۶ پرواز ورودی و خروجی روز چهارشنبه به شکل تاخیر، لغو و توقف «تا اطلاع ثانوی» خبر داد.

۶ پرواز ورودی و خروجی فرودگاه اهواز دچار اخلال شد

به گزارش تجارت نیوز، این اخلال‌ها عمدتاً تحت تاثیر مه غلیظ صبحگاهی و کاهش دید افقی در فرودگاه اهواز رخ داده و در کنار آن، بخشی از تاخیرها نیز به عنوان «تاخیر عملیاتی پرواز» است.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

در بخش پروازهای ورودی، پرواز آتا به شماره TBZ۵۶۲۵ از تهران که برای ساعت ۰۶:۳۰ برنامه‌ریزی شده بود، با تاخیر و در ساعت ۰۷:۲۰ وارد اهواز شد. پرواز وارش به شماره VRH۵۸۵۲ در ساعت ۰۷:۰۰ از تهران به اهواز باطل شد و پرواز ایران‌ایر به شماره IRA۳۱۱ نیز به‌جای ساعت ۰۸:۰۰، با تاخیر تا ساعت ۱۲:۰۵ در مسیر تهران–اهواز انجام می‌شود.

در بخش پروازهای خروجی، پرواز کارون به شماره KRU۲۶۰۱ در ساعت ۰۶:۰۰ از اهواز به مقصد تهران با ۳۵ دقیقه تاخیر و در ساعت ۰۶:۳۵ فرودگاه را ترک کرد. همچنین پرواز آتا به شماره TBZ۵۶۲۶ در ساعت ۰۷:۳۰ از اهواز به مقصد تهران با وضعیت «تا اطلاع ثانوی» در سامانه ثبت شده و پرواز وارش به شماره VRH۵۸۵۳ در ساعت ۰۸:۰۰ اهواز–تهران نیز «باطل شد» اعلام شده است.

بیشتر بخوانید  انتقاد امام جمعه اهواز از تعطیلی‌های مکرر مدارس و مراکز آموزشی

براساس جدول پرواز روز چهارشنبه ۲۶ آذر، مبادی اصلی ورودی به فرودگاه اهواز شامل تهران، مشهد، قشم، شیراز، اصفهان، عسلویه، رشت، خارک، بندرعباس و کیش است و در بخش خروجی نیز بیشترین سهم به مقصد تهران اختصاص دارد و در کنار آن پروازهایی به مقاصدی چون مشهد، اصفهان، عسلویه و کیش انجام می‌شود. با وجود این اخلال‌ها، بخش عمده پروازهای ورودی و خروجی روز چهارشنبه طبق برنامه یا با تاخیر محدود در جریان است و برنامه پروازی فرودگاه برقرار مانده است.

منبع: ایسنا

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *