بهمن ۹, ۱۴۰۴ ۰۳:۱۴
اخبار جدید سیاسی ۰۶ دی ۱۴۰۴ - 1 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

روزنامه کیهان: از حق نگذریم، سخنان عراقچی در باره تحریم به حق و دقیق است

ایشان مشکل تحریم‌ها را نفی نمی‌کنند ولی با نگاهی دقیق تأکید می‌کنند که کم‌کاری و بی‌تحرکی و ترک فعل برخی مسئولان و نیز شماری از مفسدان اقتصادی، عامل اصلی مشکلات اقتصادی هستند.

روزنامه کیهان: از حق نگذریم، سخنان عراقچی در باره تحریم به حق و دقیق است

روزنامه کیهان نوشت: وزیر امور خارجه در نشست با فعالان اقتصادی اصفهان گفته است؛ «هیچ فعال اقتصادی به من نگفت برو تحریم‌ها را بردار. همه گفتند مشکل ما را در بانک مرکزی، گمرک، مالیات، جهاد و صمت حل کن. همه‌اش مشکلات داخلی است.»

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

آقای عراقچی اظهاراتی شبیه به این در نشست با فعالان اقتصادی آذربایجان هم داشته‌است. 

از حق نگذریم، سخن بحق و دقیقی است. ایشان مشکل تحریم‌ها را نفی نمی‌کنند ولی با نگاهی دقیق تأکید می‌کنند که کم‌کاری و بی‌تحرکی و ترک فعل برخی مسئولان و نیز شماری از مفسدان اقتصادی، عامل اصلی مشکلات اقتصادی هستند.

چرا دولت و مجلس و دستگاه قضائی و مراکز اطلاعاتی با مسئولان ناکارآمد، مدیران زاویه‌دار، ترک فعل برخی از آنها و مخصوصاً مفسدان اقتصادی برخورد جدی نمی‌کنند؟

خوشبینانه‌ترین علت آن می‌تواند ساده‌انگاری باشد مثلاً فلان مفسد خودش را باعث رونق اقتصادی معرفی می‌کند یا فلان مدیر ناکارآمد را کارشناس برجسته تصور می‌کنند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
عوارض این مُسکن رایج بیشتر از اثربخشی آن است

بیشتر بخوانید  لندن: بازگشت تحریم‌های سازمان ملل، پایان دیپلماسی با ایران نیست
مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *