اسفند ۵, ۱۴۰۴ ۱۰:۵۴
اخبار جدید سیاسی ۲۳ دی ۱۴۰۴ - 1 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 4 دقیقه
کپی شد!
0

واکنش عراقچی به تصمیم جنجالی اتحادیه اروپا

وزیر خارجه با انتقاد از استانداردهای دوگانه اتحادیه اروپا هشدار داد که «ایران هرگونه محدودیتی را تلافی خواهد کرد.»

واکنش عراقچی به تصمیم جنجالی اتحادیه اروپا

ایرنا: وزیر خارجه با انتقاد از استانداردهای دوگانه اتحادیه اروپا هشدار داد که «ایران هرگونه محدودیتی را تلافی خواهد کرد.»

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

واکنش عراقچی به تصمیم جنجالی اتحادیه اروپا

«سیدعباس عراقچی» وزیر خارجه با انتشار نوشته‌ای در حساب کاربری خود در شبکه ایکس به اقدام پارلمان اروپا در ممنوع اعلام کردن ورود دیپلمات‌ها و نمایندگان ایران به این پارلمان واکنش نشان داد و نوشت: بیش از دو سال نسل‌کشی در غزه که جان هفتاد هزار فلسطینی را گرفته‌است، پارلمان اروپا را به هیچ اقدام واقعی علیه اسرائیل سوق نداده‌است. حتی با اینکه نتانیاهو به اتهام جنایات جنگی توسط دادگاه کیفری بین‌المللی تحت تعقیب است، او آزادانه بر فراز حریم هوایی اروپا پرواز می‌کند.

رئیس دستگاه دیپلماسی در ادامه نوشت: در مقابل تنها چند روز شورشهای خشونت آمیز در ایران کافی است تا پارلمان اروپا دیپلمات های ما را از ورود به پارلمان خود منع کند. مردم احمق نیستند. آنها با چشمان خود میبینند که چه اتفاقی در حال رخ دادن است.

بیشتر بخوانید  وزیر میراث فرهنگی در مراسم تحلیف پاپ شرکت می‌کند

عراقچی با اشاره به اینکه ایران به دنبال دشمنی با اتحادیه اروپا نیست، خاطر نشان کرد: ایران هرگونه محدودیتی را تلافی خواهد کرد.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *