بهمن ۳۰, ۱۴۰۴ ۰۳:۴۰
اخبار جدید سیاسی ۲۳ دی ۱۴۰۴ - 1 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

موسوی: بیش از دو سوم جانباختگان اغتشاشات اخیر جزو شهدا هستند

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: متأسفانه تعداد شهدای اغتشاشات اخیر قابل توجه است و بیش از دو سوم جانباختگان جزو شهدا هستند.

موسوی: بیش از دو سوم جانباختگان اغتشاشات اخیر جزو شهدا هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، سید احمد موسوی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: به محضر ملت شریف ایران اعلام می‌کنم که متأسفانه تعداد شهدا قابل توجه است و بیش از دو سوم جانباختگان جزو شهدا هستند.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

وی افزود: میزان خشونت از طرف گروه‌های تروریست و مسلح به قدری بالا بود که کشور شهدای زیادی را تقدیم کرد.

رئیس بنیاد شهید بیان داشت: شهدای مردمی از قشرهای مختلف تا حافظان امنیت که با انواع و اقسام سلاح‌های گرم و سرد به شهادت رسیدند. با سلاح جنگی، شکاری، چاقو، تیغ، تبر و انواع روش‌های فجیع و دردناک که بیان این روش‌ها تلخ و خارج از تصور مردم است؛ از آتش زدن افراد تا سر بریدن و خفگی.

وی افزود: به همین دلیل در بعضی از موارد مجموعه‌های مرتبط با این موضوع برای شناسایی و تشخیص هویت طی مراحل لازم نیاز به بررسی‌های دقیق‌تر داشتند و دارند اما از روزهای اخیر تحویل پیکرها، تشییع شهدا و تدفین آنان را شروع کردیم و در روزهای بعد با سرعت بیشتری این موضوع را دنبال می‌کنیم.

بیشتر بخوانید  تعداد جانباختگان حوادث امروز لردگان اعلام شد
کد خبر 6721013

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *