اسفند ۱, ۱۴۰۴ ۱۱:۵۹
اخبار جدید فناوری ۳۰ دی ۱۴۰۴ - 1 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

دیپ‌سیک و چت‌جی‌پی‌تی در دسترس قرار گرفتند

یک روز پس از برقراری مجدد دسترسی به گوگل، برخی کاربران ایرانی از آزاد شدن دسترسی به هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» خبر می‌دهند؛ در حالی که سرویس آمریکایی «چت‌جی‌پی‌تی» همچنان برای بسیاری از کاربران غیرقابل دسترس است.

دیپ‌سیک و چت‌جی‌پی‌تی در دسترس قرار گرفتند

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

یک روز پس از اتصال گوگل دو هوش مصنوعی چینی و آمریکایی که به دنبال قطعی اینترنت بین الملل در پنج شنبه دو هفته پیش قابل دسترس نبودند، اکنون قابل استفاده شده اند.

دیپ سیک هوش مصنوعی چینی و چت جی بی تی اکنون از طریق تعدادی از اپراتورها در دسترس قرار گرفته اند.

دسترسی برخی کاربران به هوش مصنوعی چینی

مطابق گزارش کاربران، در حالی دسترسی به این سرویس هوش مصنوعی چینی آزاد شده، که امکان دسترسی به سرویس مشهور چت‌جی‌پی‌تی هنوز وجود ندارد.

به گزارش ایتنا، پس از حدود ۱۰ روز قطع کامل اینترنت در ایران، این نخستین بار است که دسترسی محدود به برخی خدمات اینترنت(پس از آزادی دسترسی به گوگل) امکان‌پذیر شده است.

اکنون به نظر می‌رسد در صورت حل مشکلات امنیتی از دید مراجع ذیصلاح، نوبت اتصال مجدد کاربران به اینترنت جهانی است؛ هر چند کم و کیف و زمان‌بندی آن از سوی هیچ مقام مسئولی اعلام نشده است.

بیشتر بخوانید  استفاده از هوش مصنوعی برای کنترل ترافیک تهران

از دید کارشناسان و نیز برخی مسئولین، قطع اینترنت بین‌الملل، علاوه بر اختلال شدید در ارتباطات شهروندان، موجب خسارات فراوانی در کسب و کارها و فعالیت‌های جاری در بسیاری صنایع و مشاغل شده است، به‌گونه‌ای که وضعیت قطع اینترنت را نوعی فلج شدن برای بخش بزرگی از اقتصاد کشور ذکر کرده‌اند.




منبع :


انتخاب



مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *