اسفند ۱, ۱۴۰۴ ۰۱:۵۳
اخبار جدید اقتصادی ۰۱ بهمن ۱۴۰۴ - 4 هفته پیش زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

ایجاد دسترسی به اینترنت آزاد برای بازرگانان صحت دارد؟

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران خبر اعلام شده مبنی بر «ایجاد دسترسی به اینترنت آزاد برای بازرگانان» را تکذیب کرد.

ایجاد دسترسی به اینترنت آزاد برای بازرگانان صحت دارد؟

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

علی مسعودی، رییس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: خبر ایجاد دسترسی به اینترنت آزاد برای بازرگانان و تجار تا این لحظه به هیچ وجه صحت ندارد. 

به گزارش ایلنا، عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران تاکید کرد: اگر مرکز ملی فضای مجازی مسئولیت وصل اینترنت را برعهده دارد، درخواست ما این است که دسترسی به اینترنت آزاد برای همه شهروندان فراهم شود. 

او افزود: در جلساتی که با مسئولان مربوطه برگزار شده، قول داده شده است تا پایان هفته محدودیت‌ها برداشته شود. 

مسعودی تصریح کرد: اینترنت صفی و نوبتی برای اقشار جامعه از جمله بازرگانان مناسب نیست و اگر مسئولیت این موضوع با مرکز ملی فضای مجازی است، درخواست‌مان وصل شدن اینترنت پرسرعت پایدار برای تمامی مردم و اقشار جامعه است.

 



بیشتر بخوانید  اختلال اینترنت در ایران تشدید شد

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *