بهمن ۸, ۱۴۰۴ ۱۳:۰۶
اخبار برگزیده ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - 1 روز پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

تغییر در وضعیت اینترنت / نشانه‌هایی از بازگشت اتصال بین‌الملل یا اختلال موقت؟

از حوالی ساعت ۱۰ صبح امروز تغییراتی در وضعیت اینترنت دیده می‌شود و برخی کاربران موفق به دسترسی به تعدادی از سرویس‌ها و وب‌سایت‌ها شده‌اند.

تغییر در وضعیت اینترنت / نشانه‌هایی از بازگشت اتصال بین‌الملل یا اختلال موقت؟

آفتاب‌‌نیوز :

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

به نقل از زومیت، درحالی‌که قطعی گسترده‌ی اینترنت در ایران وارد بیستمین روز خود شده، از حوالی ساعت ۱۰ صبح امروز تغییراتی در وضعیت اتصال کاربران مشاهده شده است. گزارش‌ها نشان می‌دهد برخی کاربران با استفاده از تعدادی از اپراتور‌ها توانسته‌اند به بخشی از وب‌سایت‌ها و سرویس‌هایی دسترسی پیدا کنند که پیش‌تر مسدود یا غیرقابل دسترس بودند.

براساس گزارش کاربران، با اینترنت همراه اول و ایرانسل، دسترسی به برخی سرویس‌ها و وب‌سایت‌ها از جمله اپل، سامسونگ، گوگل، بینگ، اوتلوک، جیمیل، گوگل میت، چت‌جی‌پی‌تی، رسانه‌ی ورج و گیت‌هاب برقرار شده؛ اما هنوز مشخص نیست این تغییرات نشانه‌ای از آغاز روند بازگشت تدریجی اینترنت است یا صرفا برخی سرویس‌ها باز شده یا حتی باز هم مانند دفعات قبل، صرفا اختلال موقتی را در روند قطعی اینترنت شاهد هستیم!

این ابهام در شرایطی مطرح می‌شود که داده‌های منتشرشده از سوی نت‌بلاکس در شب گذشته نشان می‌داد حتی همان میزان محدود اتصال نیز دوباره به نزدیک صفر رسیده؛ در مقابل، اطلاعات رادار آروان حکایت از آن دارد که ارتباط اینترنت دیتاسنتر افرانت دست‌کم برای برخی وب‌سایت‌ها برقرار شده و وضعیت اتصال دیتاسنتر برتینا نیز نسبت به گذشته بهبود یافته است.

بیشتر بخوانید  تاکسی های اینترنتی مستقل از سازمان فاوای شهرداری هستند

با توجه به ناپایداری وضعیت، هنوز نمی‌توان درباره تداوم این دسترسی‌ها با قطعیت اظهار نظر کرد. از شما کاربران دعوت می‌کنیم تجربه‌ی خود از وضعیت فعلی اینترنت را در بخش دیدگاه‌ها اعلام کرده و مشخص کنید آیا شما نیز تغییر مشابهی را در دسترسی به سرویس‌ها و وب‌سایت‌ها تجربه کرده‌اید یا خیر.

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *