بهمن ۱۱, ۱۴۰۴ ۰۹:۳۱
اخبار برگزیده ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - 10 دقیقه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

پزشکیان: با مردم نباید با تندی برخورد کنیم/ مردم به رفتار و عدالت ما نگاه می کنند و به گفتار، شعار و حرف ما کاری ندارند

اقتصادنیوز: مسعود پزشکیان گفت: مردم به رفتار و عدالت ما نگاه می کنند و به گفتار، شعار و حرف ما کاری ندارند، آنچه مردم از ما انتظار دارند عمل کردن بر اساس عدالت است. ما حق نداریم حق هیچ انسانی را نادیده بگیریم.

پزشکیان: با مردم نباید با تندی برخورد کنیم/ مردم به رفتار و عدالت ما نگاه می کنند و به گفتار، شعار و حرف ما کاری ندارند

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، مسعود پزشکیان امروز شنبه(۱۱ بهمن ماه) در آستانه آغاز دهه مبارک فجر چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پس از حضور با همراهی اعضای هیات دولت در حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل در سخنانی با تاکید بر اینکه همه ما باید خدمتگزار مردم باشیم و مردم را ارباب خود بدانیم، گفت: با مردم نباید با تندی برخورد کنیم، وقتی مردم با ما فاصله پیدا کنند و یا ما مسئولان از مردم فاصله بگیریم، باید نگران باشیم.

پزشکیان با بیان اینکه نگاه همه ما باید ارائه خدمت به مردم باشد، گفت: اگر بخواهیم راه درست را برویم باید با مردم و برای مردم کار کنیم و تا جایی که ممکن است خدمتگزار مردم باشیم. وقتی عموم مردم از ما راضی نباشند، رضایت یک عده خواص سودی نخواهد داشت. مردم به رفتار و عدالت ما نگاه می کنند و به گفتار، شعار و حرف ما کاری ندارند، آنچه مردم از ما انتظار دارند عمل کردن بر اساس عدالت است. ما حق نداریم حق هیچ انسانی را نادیده بگیریم.

بیشتر بخوانید  پزشکیان: تقویت توان دفاعی برای کشور‌های اسلامی یک ضرورت است

رئیس جمهور با بیان اینکه همه ما مسئولان و مدیران کشور باید رفتار خود را با امام راحل و دستورات و توصیه های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی تطبیق دهیم و مقایسه کنیم، گفت: مشکلات امروز جامعه برای این است که به توصیه های امام به درستی عمل نکردیم و مردم را ندیدیم.

ادامه دارد…

 

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *