اسفند ۵, ۱۴۰۴ ۰۱:۳۱
اخبار جدید سیاسی ۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - 4 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌وگو می‌کنند

یک مقام آمریکایی گفت که گفت‌وگوهای غیرمستقیم روز پنجشنبه میان ایران و آمریکا در ژنو بر «مسئله هسته‌ای» متمرکز خواهد بود.

مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌وگو می‌کنند

مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌وگو می‌کنند

یک مقام آمریکایی گفت که گفت‌وگوهای غیرمستقیم روز پنجشنبه میان ایران و آمریکا در ژنو بر «مسئله هسته‌ای» متمرکز خواهد بود.

«کانال تلگرام اخبار جدید را حتما دنبال کنید»

به گزارش ایسنا، یک مقام آمریکایی در گفت‌وگویی با رسانه خبری «الجزیره» بیان کرد: «ایالات متحده و ایران در حال آماده شدن برای برگزاری دور جدیدی از مذاکرات در ژنو در روزهای آینده هستند.»

این مقام آمریکایی که نامش افشا نشده، درباره موضوعات مربوطه گفت: «مذاکرات ایالات متحده و ایران بخشی از تلاش‌های دیپلماتیک برای حل مسائل مربوط به پرونده هسته‌ای است.»

پیش از این، رسانه خبری «بلومبرگ» گزارش داد: «استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا و جارد کوشنر، داماد و مشاور دونالد ترامپ قصد دارند این هفته برای مذاکرات بین آمریکا و ایران به ژنو سفر کنند.»

این رسانه آمریکایی به نقل از مقامات آگاه افزود: «ویتکاف و کوشنر روز پنجشنبه در تازه‌ترین دور مذاکرات ایران و آمریکا شرکت خواهند کرد.»

بیشتر بخوانید  لندن پیش از حمله آمریکا به ایران مطلع شده بود

پایگاه خبری «آکسیوس» پیشتر مدعی شده بود که دور بعدی گفت‌وگوهای غیرمستقیم میان ایران و آمریکا روز جمعه در ژنو برگزار خواهد شد اما بعدا «باراک راوید» خبرنگار این رسانه آمریکایی به نقل از یک مقام این کشور در این ایکس نوشت: «مذاکرات ایران و آمریکا برای روز پنجشنبه برنامه‌ریزی شده است.»

همچنین، «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز یکشنبه در مصاحبه‌ای با رسانه خبری «سی‌بی‌اس نیوز» عنوان کرد: «پنجشنبه با طرف آمریکایی در ژنو دیدار می‌کنیم.»

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *